March 14, 2012

Colecţia "Green" de la Dilmah


Pentru fanii ceaiului verde, recomand cu bucurie colecţia "Variety of Green" de la Dilmah. Cutia conţine 5 sortimente de ceai verde absolut încântătoare pentru gustul pasionaţilor de ceai, ca mine de altfel.

Am văzut de ceva vreme aceastp cutie din magazine, însă abia astăzi am decis să o încerc.


În acest pachet se găsesc cinci sortimente (disponibile şi în cutii individuale):
  1. Pure Green
  2. Moroccan Mint
  3. Sencha
  4. Green with Lemongrass Leaves
  5. Green with Jasmine Petals

Incrediente: cei de la Dilmah nu sunt foarte exacţi în precizarea incredientelor conţinute în cutia de făţă. Ei spun că fiecare pliculeţ conţine 100% plantele ce îi dau numele, fără a preciza proporţiile exacte din fiecare.
Formă de prezentare: Cutia Variety of Green are 30 de grame dozate sub forma a 20 de pliculeţe ambalate individual (1,5 grame fiecare).

Mod de prepaprare: Turnaţi 220 ml de apă fierbinte (~70-80° Celsius, dar fiartă în prealabil) peste pliculeţul de ceai şi lăsaţi la influzat pentru circa 2 minute. Fiind un ceai verde nu necesită adăgarea de lapte.
Impresii: Dilmah este un brand renumit ce îşi respectă notorietatea şi de acestă dată. Ceaiurile sunt concentrate şi au o aromă plăcută. Personal, prefer sortimentele "Jasmin Petals" şi "Lemongrass and Lemon". În ceea ce priveşte varianta Moroco Mint pot spune că prefer sortimentul similar de la Lipton deoarece cel din urmă are un gust mult mai bogat şi mai rafinat prin adaosul echilibrat de scorţisoară.

Concluzie: Dacă vă place ceaiul verde, colecţia Variety de la Dilmah este pentru voi. Conţine 4 pliculeţe din fiecare sortiment, ceea ce vă oferă posibilitatea de a savura şi alege aroma favorită. Pentru cine încearcă prima dată ceaiurile verzi ale companiei Dilmah, această opţiune este foarte rentabilă pentru că nu riscă să cumpere o cutie întreagă dintr-un sortiment ce s-ar putea să nu îi placă.

Preţ: 10-15 lei

3 comments:

Katyna said...

Eu nu le-am vazut in magazinele mari. Ai idee unde se gasesc cel mai sigur?

Suflet de curva said...

mi-ai facut pofta

Adelina Radu said...

Eu il gasesc in Carrefour, insă în unele magazine mai exista un sortiment, tot de ceai verde la care diferă puţin opţiunile: au un ceai verde cu scorţişoară şi unul cu ghimbir în locul celui Senchsa şi cu iasomie.
Daca nu găseşti nici asta, incearcă-l pe cel cu iasomie :)