March 19, 2012

Penseta Sally Hansen


De multă vreme căutam o pensetă bună: eficientă şi uşor de folosit. Nu am să vă mai spun cum am aruncat în zadar banii pe produse care m-au dezamagit, ci doar am să vă spun că după multe căutări mi-am găsit "aleasa" în materie de accesorii cosmetice şi anume penseta Sally Hansen - Easy Tweezy. Firma canadiană celebră în produse de manichiură ne impresioneză şi cu ajutorul acestei pensete de o calitate excepţională.


Prezentare: Această pensetă vine într-un ambalaj foarte drăguţ. Pentru cele curioase, ce vor să vadă exact textura şi să verifice calitatea produslului pe care îl cumpără, ambaljul are un orificiu ce vă permite să observaţi mai bine penseta. 

Realizată dintr-un material solid, această pensetă smulge cu uşurină şi cele mai mici, subţiri şi dificile fir de păr nedorit. Pe suprafaţa sa se poate observa un suport cauciucat ce ajută foarte mult în utilizare, împiedicând alunecarea acesteia din mână chiar şi atunci când avem pielea udă.
Vârful metalic asigură o pridere fermă şi exactă a firelor, iar căpăcelul de plastic este foarte util pentru a proteja vărful de lovituri ce ar putea să îl deformeze în timp.
Pe ambalaj era precizat că cei de la Sally Hensen sunt în curs de brevetare a acestei pensete. În gama lor disponibilă în magazin, eu am mai găsit încă două pensete: una avea capătul de prinde la fel de lat, însă drept (aceasta are capul oblic), iar cealaltă era ascuţită pentru firele mici, dificile ce necesită o foarte mare precizie.

Concluzie: Cred că se observă şi din poze calitatea materialului şi a finisajelor, însă ceeea ce pot eu să vă spun e că e o pensetă foarte bună şi îmi pare foarte bine că am cumpărat-o. O recomand cu căldură tuturor celor ce sunt în căutarea unei pensete pe care să se poată baza pentru îndepărtarea celor mai subţiri şi dificile fire de păr.

Preţul său este în jur de 45-50 de lei, însă poate aveţi noroc să o cumpăraţi ca mine cu 50% reducere (aşa o ofertă nu poate fi ratată)!

No comments: