March 20, 2012

NOTD: Floricele roz cu BornPretty

Am realizat cu câteva zile în urmă un al doilea NOTD cu floricele roz, de această dată utilizând o plăcuţă de la Bornpretty.com. Ideea acestei manichiuri a pornit de la faptul ca aveam o ojă veche de la Gabrini şi am vrut să îi mai dau o şansă înainte de a mă scăpa de ea. 

Pentru acest NOTD am folosit:  
  • plăcuţa M71 de la Bornprettystore
  • ojă Gabrini (bază)
  • ojă pt modele Konad Pastel Pink 
  • top coat cu pro-keratină de la L'Oreal
După cum menţionam adineaori, am folosit această ojă Gabrini ca bază şi am aplicat pe fiecare unghie o floricică de pe plăcuţa M71 folosind oja roz Konad - Pastel Pink.

Baza:
După ce am aplicat modelul, am folosit top coatul de la L'Oreal. Iată rezultatul:

Plăcuţa M71 este prima mea achiziţie de pe siteul  bornprettystore.com. Trebuie să recunosc că a sosit destul de greu această comandă, însă m-am bucurat tare mult când în cele din urmă şi-a făcut apariţia în cutia mea poştală. Dacă doriţi să cumpăraţi plăcuţa, o puteţi face separat pentru 2.99$ aici sau sub formă de kit cu ştampliuţă pentru numai 3.88$ de aici - New Nail Art Lovely Hello Kitty Stamp Template DIY Kit.

10 pcs Hello Kitty Nail Art Plates Per Day!!!! Atenţie ! - cei de la Bornprettystore dau 10 plăcuţe ca aceasta gratuit, dar pentru asta va trebui să daţi un click aici şi să le comandaţi! Vi se vor cere datele de PayPal, dar nu se vor scădea banii de pe cont, pot să confirm (în cazul meu cel puţin, totul a decurs ok). Ştiu sigur că oferta continuă încă, dar dacă nu vă ajunge plăcuţa în timpul dorit vă reamintesc încă o dată că transportul poate dura mai bine de o lună! Eu zic să o comandaţi pe cea pe gratis şi poate încă una la alegere cel puţin ca să vă faceţi o părere, la acele preţuri, se merită!

În stânga am pus imaginea de prezentare a plăcuţei găsită pe site-ul lor ca să puteţi să o compraţi cu fotografia mea.

În zilele ce urmează, aştept o altă plăcuţă pentru modele şi o ojă specială pentru aceste plăcuţe. În prezent folosesc ojă Konad, dar alternativele de pe bornpretty sunt mai ieftine, am să vă ţin la curent cu produsele lor!

No comments: