March 16, 2012

MUA Makeup Academy products

Ieri dimineaţă am ridicat în sfârşit de la poştă coletul de la MUA. Eram foarte entuziasmată şi aşteptam produsele cu nerăbdare cu atât mai mult cu cât văzusem că alte blogeriţe le primiseră deja. Din păcate, entuzsiasmul mi-a fost repede spulberat pentru că două dintre produse s-au deteriorat la transport.

Primul produs ce a fost "şifonat" pe parcursul călătoriei sale din Anglia a fost Bronzerul Mozaic. Acesta a ajuns cu capacul crăpat. Din nefericire a fost lovit, iar pulberea a sărit din loc în loc.

Al doilea produs cu scenariu nefericit a fost Blusherul Mosaic English Rose. Din păcate aceste este nerecuperabil. Capacul este distrus, pulberea sărită din locaşul său şi împrăştiată.

Iar acum să vă prezint şi produsele ce au ajuns nevătămate şi de care sunt foarte încâtată!

Pudra MUA nuanţa 3 - care se vede mai sus (în dreapta jos, am uitat să îi fac poză separată)

Rujul MUA nuanţa 15 Juicy:

Glossurile MUA nuanţele 1 şi 4:

Ojele MUA nuanţele 2 şi 13:

Cireaşa de pe tort a acestei comenzi a fost paleta "24 Shade Immaculate Collection". Cei de la MUA au avut pe 1 martie o ofertă de care am dorit să beneficiez neaparat: au oferit această paletă cadou tuturor celor ce au efectuat comenzi internaţionale. Livrarea a fost 7,50£ însă în România costurile de livrare sunt chiar mai mici (4,95£).

Până în momentul de faţă nu am primit un raspuns de la MUA makeup Academy în legătură cu produsele deteriorate, dar vă voi îine la curent. Vă voi spune şi vouă dacă îşi respectă acest angajament şi dacă merită să vă faceţi cumpăraturile de pe site-ul lor.

No comments: