March 23, 2012

MUA Makeup Academy - o companie de încredere

Update la articolul MUA Makeup Academy products


Într-un post anterior vă spuneam că am avut parte de un mic incident cu  produsele comandate de la MUA Cosmetics: două dintre acestea "suferind" în urma transportului. Nu am blamat firma producătoare deoarece ştiu bine cum se trântesc coletele şi bagajele la aeroport, însă doream cu tot dinadinsul un blusher MUA care să poată fi folosit!

Dacă situaţia  Bronzerului Mozaic a fost mai fericită (acesta având doar capacul crăpat şi pudra uşor sărită pe alocuri - vezi imagine dreapta sus), Blusherul Mosaic English Rose (din imaginile de mai jos) a fost de nerecuperat! A avut  capacul distrus, iar pulberea a fost împrăştiată în totalitate în punga în care a venit comanda.

Acum vreau să vă anunţ că deşi nu mi-au răspuns la e-mail-ul prin care le solicitam să îşi repare greşeala, mi-au înapoiat contravaloarea acestor două produse (au costat 5£ aşa că mi-au intrat în cont 6,22 euro) în urma unui caz deschis pe Pay Pal şi şi-au cerut scuze pentru această situaţie.

Având în vedere că produsele sunt bune, ieftine, iar compania serioasă nu rămâne decât să vă recomand să încercaţi şi voi produsele lor (dacă nu aţi facut-o încă). Aveţi garanţia că veţi primi produsul dorit sau vă vor fi înapoiaţi banii. Având în vedere că un ruj, un gloss sau o ojă costă doar 1£ eu cred că merită să le daţi o şansă! (Costurile de livrare pt. România sunt de 4,95£ şi de 7,50£ pt. Cipru )

No comments: