October 12, 2015

Manichiură de toamnă - NOTD

Zielele trecute am dorit să mă joc puțin cu nuanțele, să combin culori complementare pentru a crea modele interesante așa cum văd adesea pe Pinterest sau pe blogurile de nail art. Am aplicat o ojă bordo închis ca bază și câteva picături de dintr-un galben puternic (o nuanță ce mă duce cu gândul la soarele cald din zilele de toamnă timpurie) cu intenția de a crea un model frumos cu acul.

Am încercat de vre-o 10 ori să desenez ceva, și am tot șters și refăcut până m-am enervat, așa că în final am combinat culorile cum am putut. Nu a ieșit ceva desoebit, a ieșit un harcea parcea… ce într-un mod ciudat mi-a plăcut. Modelul îmi inspira o pictură de toamnă când soarele ne bucură cu ultimele sale raze calde. Deși inteționam să îl șterg imediat, a trebuit să plec de acasa și în cele din urmă am ajuns să țin modelul acesta aiurit pe unghiuțe câteva zile. 




Ce spuneți de trăznaia mea? Vi se întâmplă și vouă să ajungeți să vă placă un fiasco? Pe mine manichira asta mă duce cu gândul la o pictură avangardistă :))

No comments: