October 5, 2015

Spray pentru protecția solară a parului WELLA Professionals

Buna fetelor!

Da, știu că vin cam târziu cu acest review, dar poate vă va fi de folos recomandarea mea chiar și acum. Fie că planificați o vacanță într-o țară exotică unde mai e soare (cum e la mine de exemplu muhahaha), fie că vreți să folosiți așa ceva pe tot timpul anului, eu astăzi am să vă vorbesc despre prietenul meu din această vară: WELLA Professionals Sun Protection Spray For Fine To Normal Hair.

De felul meu nu îmi place să stau la plajă, însă practic multe sporturi sub soare și cum trăiesc într-o țară cu 326 zile însorite, era neaparat nevoie să caut o modalitate de a-mi proteja părul. Am apelat la acest spray Wella deoarece voiam să am grijă de părul meu care oricum crește enorm de greu. Am ales acest produs deoarece era printre singurele care nu conțineau alcool și îmi place. Nu îmi încarcă părul și îl pot reaplica fără probleme între spălări.


Poate nu e la fel de eficient precum o bandană sau o șapcă, dar e arma mea împotriva soarelui arzător. Singura problemă care o am cu el e că are doar 150 de ml și se consumă destul de repede.

Click pe imagine pentru site.
Dacă vă tentează acest produs îl puteți găsi pe lookfantastic.com la prețul de 13,76€ (WELLA Professionals Sun Protection Spray). Dacă vă atrag produsele de pe acest site să știți că transportul e gratuit și adesea au diverse promoții prin care oferă reduceri între 10-20% (detalii la ei pe site). Eu o dată cu el mi-am mai comandat și un tratament de întărire a firului de păr de la aceeași firmă care a costat 14,24€ pentru un pachet cu 6 doze a 20 de ml fiecare (Wella Professionals Resist Strengthening Serum For Vulnerable Hair).


Voi ce produse bune pentru păr ați mai descoperit?

No comments: