October 7, 2015

Extreme mascara - Alix Avien - review

Buna fetelor,

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un rimel de la Alix Avien pe care l-am cumpărat dintr-un concediu în Turcia. Am fost anul trecut in Izmir, oraș situat în sud vestul țării, și evident m-am întors cu niște produse cosmetice și de acolo. 

Poate pe viitor vă voi scrie despre acest oraș frumos, dar murdar pe care l-am vizitat vara trecută, însă pentru moment mă voi rezuma la a vă descrie acest mascara. Nu îmi amintesc exact cât a costat, dar a fost destul de ieftin. Nu aveam nevoie de un rimel, dar eram curioasă să încerc un produs Alix Avien. Cum aveam deja alte produsele similare deschise, l-am ținut nedesfăcut până recent.

Am avut vara aceasta ocazia să îl testez în cele din urmă și vă pot spune câteva cuvinte despre el: este un rimel cremos, cu o periuță normală (adică nu cauciucată) care se aplică destul de ușor și nu se usucă repede (e deschis de mai bine de 3 luni și nu dă semne de uscare, aplicându-se ca în prima zi).

Aici însă se termină partea frumoasă deoarece o dată aplicat această mascara va să cădea ușor pe față în bucățele ("flakes"). Mai exact, la câteva ore după aplicare produsul începe să se "aștearnă" sub ochi și pe pomeți, iar în 7-8 ore (sau când ajung acasă de la muncă) e aproape inexistent pe gene.

Voi ați încercat această mascara? Dar altele din gama celor de la Alix Avien?

Eu pe viitor mă gândesc să încerc un rimel Catrice. Am văzut că ar fi disponibile și în România aici la prețuri decente și vreau să îmi comand. Voi ce îmi recomandați? 

No comments: