October 6, 2015

Comenzi online - cele mai bune site-uri pentru cosmetice

Adesea aud de la prietenele mele afirmații de genul "Iar ți-ai cumpărat cosmetice și nouă nu ne-ai spus?" sau "Nu știu cum, dar tu reușești să iei cosmetice la prețuri excelente"! Așa că nu vreau să mai țin secrete față de ele sau față voi și mi-am propus ca astăzi să împart cu voi, dragi cititoare, sursele mele de shopping de cosmetice online!
    Up to 80% Off
  1. După cum probabil ați mai citit pe blog, cel mai des comand cosmetice online de pe Iherb (www.iherb.com). Îmi cumpăr de aici pasta de dinți, cleansere, creme de față și suplimente nutritive. Despre comenziile de pe iherb, cum să comandați și coduri de reducere v-am mai vorbit, dar dacă doriți să citiți mai multe găsiți postările aici.
  2. Pe urmă îmi plac chilipirurile de pe Fragrancedirect (www.Fragrancedirect.co.uk). Acest site britanic vinde produse cosmetice la prețuri foarte accesibile (unde mai găsești oje Essie la £2,49 sau OPI la £3,49?), iar livrarea standard costă £5.99. Eu am comandat până în prezent de 4 ori de la ei (atât oje cât și produse de make-up și îngrijire) și niciodată nu am avut probleme cu coletele primite.
  3. Tot produse ieftine și cu transport gratuit găsiți și pe Strawberry (StrawberryNET.com). Acest site oferă în secțiunea "Oferta zilei" produse cu până la 80% reducere, iar dacă sunteți atente puteți beneficia de cosmeticele dorite la prețuri foarte bune.
    Spre exemplu, de la ei am reușit să îmi comand șamponul și serul CHI la la puțin de jumătate din prețurile lor normale (€6,5 șamponul și €10 serul de 50ml) și un set de farduri de ochi Estee Lauder la €19 (un astfel de set costă normal peste €40).Pe lângă aceste reduceri, pe Strawberry veți beneficia de produse cadou la prima comandă, de reduceri de fidelitate ce cresc pe măsură ce realizați comenzi (de la 1% la a doua comandă și până la 10% începând cu cea de a 20a) și de reduceri de volum (dacă comandați mai multe produse într-o singură comandă).
  4. Produsele cosmetice nou apărute online sau mai deosebite/rare le cumpăr de pe Look Fantastic (www.lookfantastic.com). Deși la ei nu găsiți la fel de multe chilipiruri precum pe site-urile menționate mai sus, veți putea cumpăra de la ei produse cosmetice nou apărute bucurânu-vă de transport gratuit. Până în prezent mi-am comandat de la ei de două ori. Prima dată am ales produse pentru păr: un tratament pentru păr subțire și un spray de protecție solară, comandă de care v-am povestit chiar ieri aici. A doua comandă am pus-o abia duminică așa că voi reveni cu amănunte când o primesc.
Acestea sunt principalele mele surse online pentru cosmetice, dar când mai am ocazia, rog prietene care locuiesc in UK sau US să mă ajute să obțin produse/branduri ce la noi se găsesc mai greu precum: Hourglass, Lorac sau produsele Paula's Choice disponibile doar în State.

Voi de unde vă cumpărați cosmeticele?

2 comments:

Ebony Vintage said...

Am comandat produse din toate cele patru magazine online pe care le-ai mentionat, insa favoritul meu dintre ele ramane Strawberrynet. Am plasat zeci de comenzi si mereu m-am bucurat de continutul lor.
Desi am mai citit pareri ale altor clienti, eu nu am avut niciodata probleme cu niciuna dintre comenzile plasate pe aceste site-uri. O singura data mi-a intarziat un colet iherb, dar pana la urma l-am primit cu bine:-)

Anonymous said...

Buna!Comanda de pe lookfantastic ti a ajuns? Recomanzi acest site?