October 10, 2015

Loțiune de corp cu zmeură - Yves Rocher - review

Astăzi vă voi vorbi despre loțiunea de corp cu zmeură de la Yves Rocher. Îmi plac mult produsele cu miros de zmeură și cum doream să încerc o nouă loțiune de corp Yves Rocher (după experiența plăcuta cu loțiunea din gama Hamamelis) m-am hotărît să aleg acest produs.

Din câte am observat loțiunea nu este disponibilă în momentul de față pe pagina celor de la Yves Rocher România, însă dacă doriți să stiți, prețul său ar trebui să fie în jur de 29 de lei pentru o sticluță de 400 de ml (în Cipru aceasta costă €5,9). Eu am primit aceasta loțiune gratuit la achiziționarea altor produse din magazinul lor, fiind o ofertă la acel moment, dar voi puteți găsi   redus acum gelul de duș gomant cu zmeură de la aceeași firmă.

Loțiunea de corp cu zmeură este roz pal, densă și hidratează bine. Nu aplicați prea mult deoarece va trebui să o masați temeinic pentru că excesul se absoarbe destul de greu. Dacă nu vreți să faceți risipă, aplicați-o în trepte pentru a vă asigura că folosiți doar atât produs cât e nevoie. Mirosul plăcut al loțiunii de corp cu zmeură Yves Rocher se va face simțit în timpul masării, dar o dată aplicat, acesta va dispărea destul de repede, însă lăsând aceste dezavantaj la o parte, partea bună este că nu vă va lăsa pielea lipcioasă.

În concluzie, loțiunea de corp cu zmeură este un produs reușit. Chiar dacă aroma sa nu persistă în timp, acest produs Yves Rocher își face treaba hidratând așa cum ar trebui! Dacă vă tentează o loțiune de corp Yves Rocher le găsiți aici. Până una alta, eu vă invit să le vizitați site-ul și să beneficiați de ofertele disponibile. Acum am observat că au o promoție prin care oferă la o comandă de minim 39 de lei un ruj din gama Absolut care chiar arată bine, dar mai bine aruncați voi o privire pe site :) Eu una știu sigur că întodeauna găsesc ceva interesant la ei pe pagină.

Vouă vă plac produsele cu zmeură? Dar zmeura (fructul), în general? Eu o ador... chiar dacă cea proaspătă nu e tocmai ieftină...

No comments: