October 2, 2015

Un blush super ieftin si bun - W8

Bună fetelor,

Duo Blush-ul W8
Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt o mare iubitoare de blush-uri și rareori trece o dimineață în care să ies din casă fără puțin blush. Așa cum multe dintre voi au atunci când se grăbesc în lista de priorități doar concealer-ul și rimelul, eu am concealer-ul și blush-ul. 

Date fiind cele de mai sus, e destul de evident cred, că blush-urile sunt și printre cosmeticele cele mai dragi mie și adesea încerc nuanțe sau mărci noi. Din fericire, rațiunea mă împiedică să investesc mult în aceste produse și stau departe de produse high end (deși mi-am dorit foarte tare iarna trecuta de Crăciun colecția de blush-uri Benefit) cautând alternative la prețuri rezonabile.

Așa am ajuns să cumpăr și acest blush de care vreau astăzi să vă spun, și anume W7 Blusher Duo Compact (în nuanța 03, Pink). 

Acest produs este ieftin, pigmentat și a costat destul de puțin. L-am comandat de pe fragrancedirect.co.uk și am plătit pentru el doar 1,99£. 

Paletuța conține două culori: roz și piersică, vine cu o pensulă mică (pe care o folosesc cînd călătoresc pentru a nu îmi încărca bagajul cu multe pensule).
Pagina de blush-uri

Din păcate văd că a fost scos din oferta actuală de pe site, însă mai puteți alege din multe alte blush-uri ieftine disponibile aici. În imaginea din dreapta puteți vedea cum să ordonați produsele în funcție de preț (click pentru mărire).

Acesta este sfatul pe care am vrut să îl împărtășesc astăzi cu voi. Dacă vi s-a părut o informație utilă, anunați-mă și vă voi mai scrie despre produse bune la prețuri la fel de bune :)

No comments: