November 1, 2015

Maybelline Color Tattoo - 24H - review

Am auzit de fardurile cremă Color Tattoo de la Maybelline acum 2 sau 3 ani de la blogărițele de peste ocean. Îmi doream niște produse pigmentate și rezistente, dar cum nu îmi permiteam să dau bani pe Aqua Cream de la MUFE am încercat să găsesc o alternativă mai ieftină și am ales aceste produse de la Maybelline. 

Primul fard cremă Color Tatto ales se numește "Ethernal Gold" și este un auriu cu tente arămii, mai închis decât "Bareley branded" de la aceeași firmă.


Cel de-al doilea este un gri-argintiu și se numește "Ethernal Silver". Nuanța este frumoasă, însă pentru a obține un aspect uniform va trebui să lucrați mult cu el (blendin and blending and blending).

Cel de-al treilea fard Color Tattoo pe care doresc să îl prezint este un maro cu tente de bronz numit "On and on bronze". Dintre cele 3 farduri cremă acesta este cel mai folosit din colecție, fiind ușor de aplicat și util ca bază pentru un machiaj în nuanțe pământii.

Ce pot să spun despre aceste produse Color Tattoo este că sunt foarte rezistente! Fie că vă prinde ploaia, fie cpă dansați până dimineașa sau transpirați, machiajul râmâne acolo unde îi e locul. Unele nuanțe necesită un blending mai atent, însă când veți vedea machiajul intact la finalul zilei veți înțelege că merită efortul depus.

Pe lângă aceste 3 culori mai am în colecție Endless Purple, Pink Gold, Turquoise Forever și Barely Branded, dar de acestea vă voi vorbi mai târziu. Voi ați încercat aceste farduri? Ce părere aveți de ele?

De unde?
Eu am cumpărat fardurile Color Tattoo atât din Boots (UK), cât și de pe internet (din US și UK). Dacă vă tentează le-am găsit la preț bun pe Amazon UK (aici). 

No comments: