January 4, 2013

Strălucirii albastre (NOTD)

Ojele folosite
Dacă dimineață am avut doar puțin timp, cât să lansez un giveaway de început de an, acum să trecem la un subiecte de beauty și să vorbim despre o idee de manichiură.

Nu știu cum ați intrat voi în noul an, cât de mult ați avut timp să vă aranjați și să vă dichisiți pentru noaptea dintre ani, însă eu am vrut neaparat să am parte de o manichiură sclipicoasă pentru că dacă nici de revelion nu strălucim, atunci când?


Am ales așadar să aplic o bază Sally Hansen, iar peste două straturi dintr-o ojă de un albastru intens de la Bourjois. După ce aceste straturi sau uscat, am continuat cu o oja sclipicioasă Claire's. 

Nu mi-a fost ușor să aștept uscarea atâtor starturi de ojă, însă am apelat la ajutorul meu de nădejde: spray-ul pentru uscare rapidă de la Flormar.

După
Din păcate, datorită multelor straturi de ojă aplicate, manichiura mea s-a crăpat inestetic in 2 zile și a trebuit să o șterg pentru că arăta urât (click pe poză pentru detalii).


Nu știu dacă vă mai amintiți, însă am folosit aceste oje deja și v-am vorbit despre ele într-o postare anterioară. Atunci le-am testat în diverse combinații și vă spuneam că manichiura nu a rezistat prea mult pentru că îmi supuse unghiile la diverse activități mai extreme (înotasem și făcusem snorkeling). Acum  rezistența slabă s-a datorat însă celor 5 straturi de ojă așa că nici acum nu aș spune că sunt niște oje proaste.

Deși vă spuneam că am dorit o manichiură strălucitoare, m-am limitat la culori cuminți pentru că am lucrat în ultima zi a anului și nu am avut timp să creez ceva mai elaborat.

Voi ce ați avut pe unghiuțe de Revelion?

5 comments:

Adelina Radu said...

E frumoasa culoarea si cred ca si sclipiciul isi face treaba.

Adelina Radu said...

ce fain e albastrul!

Adelina Radu said...

like it! inca sunt mare fana de albastru :).

Adelina Radu said...

Eu de revelion am avut o singura culoare pe unghii: rosu.Eu in general imi fac unghiile cu rosu si roz, si uneori cu alb mat peste care fac niste bulinute colorate.

Adelina Radu said...

Si eu as fi ales rosu in alt context, dar nu se asorta cu hainutele. Rosu aduce noroc, nu?