January 7, 2013

MUA Bright Plum - NOTD

Vă povesteam în urmă cu câteva luni despre o mega-promoţie pe siteul MUA (postare aici). Deşi nu am avut timp foarte mult, am ţinut neaparat să testez măcar o ojă dintre cele comandate şi mai exact cea numită Bright Plum

Deepest Purple
Bright Plum
Brightest Pink
Este o culoare frumoasă, cu tonalităţii mov puţin mai pregnante decât în fotografia de pe site-ul MUA Store, oja MUA Bright Plum aplicată în două straturi aducând în realitate cu Deepest Purple, ceea care este următoarea ojă disponibilă ca şi scală cromatică pe site (fiind o idee mai închisă). Pe de altă parte, uitându-mă peste pozele făcute, văd că oja seamănă în acestea cu Brightest Pink (pentru a vă face o idee mai bună despre ojele de pe site - click aici).



Acoperirea sa este medie din punct de vedere calitativ, fiind necesare cel puţin două straturi pentru o aplicare uniformă. Ce nu mi-a plăcut a fost faptul că s-a uscat destul de greu, în ciuda faptului că am folosit un spray special pentru uscare. Aparent oja părea uscată, dar deşi am mers la culcare la circa 4 ore după ce mi-am făcut unghiuţele, dimineaţa aveam manichiură cu model "pernă". 


Este o culoare frumoasă, iar părerea mea este că la prețul de 1 liră această ojă este o bună investiție.
Voi ați încercat ojele MUA? Dacă da, ce părere aveți de ele? Pentru că am strâns câteva, urmează să revin cu o postare dedicată acestor oje și să vă prezint impresiile mele despre acestea.

12 comments:

Adelina Radu said...

Wow, ce culoare frumoasa!

Adelina Radu said...

Nice colour! Ceea ce priveste manichiura cu model "perna" - it always happens with me too!! Patesc si cu ojele Flormar, chiar si cu 5-6 ore dupa aparenta uscare de a lor :|. Tip: un strat de top coat transparent rezolva aspectul inestetic.

Adelina Radu said...

e faina si pretul f bun :).

Adelina Radu said...

Iti urez un an nou fericit cu multe impliniri! Culoarea acestei oje este superba si foarte la moda, sa o porti cu bucurie!

Adelina Radu said...

Eu nu am reusit sa aplic uniform oja de la MUA, e drept, am incercat o singura data. Nuanta aceasta mi se pare f frumoasa.
Si eu o patesc des cu modelul de perna. :) Dar cred ca nu sunt eu atenta sa aplic oja intr-un strat suficient de subtire pentru a se usca mai rapid.

Adelina Radu said...

La mullti ani!Nu am incercat pana acum aceste oje.Pretul mi se pare si mie ok.Culoarea este frumoasa, nu este una din favoritele mele, dar este frumoasa

Adelina Radu said...

Merita sa incerci macar una, mai ales daca pui o comanda la MUA

Adelina Radu said...

Cred ca depinde de cum nimerim sticluta. Am unele mai bune, altele mai slabe calitativ :( As aplica si eu cat mai subtire posibil, doar ca unele nu sunt suficient de pigmentate din pacate

Adelina Radu said...

Multumesc Andrea, ma bucur ca iti place!

Adelina Radu said...

Da, e bunicel :)

Adelina Radu said...

Ma bucur ca iti place :)

Adelina Radu said...

Stiu, dar dimineata nu prea am timp sa mai aplic un strat transparent.