January 18, 2013

Golden eye (LOTD)

Nu știu dacă v-am mărturisit până în prezent acest lucru, dar trebuie să recunosc că nu mă prea pricep la make-up. Dacă postez cu bucurie manichiuri și pot să spun că sunt chiar mândră de modelel create, nu aș putea să spun același lucru despre machiajele pe care le realizez. Asta nu înseamnă că nu mă machiez, ba din contră, fac acest lucru cu rigurozitate în fiecare dimineață, însă nu mă mândresc cu prea multă pricepere în domeniu. Problema mea este că îmi place foarte mult să încerc culori și tehnici noi de make-up și deși talentul nu mă ajută, sunt hotătâtă să lucrez din greu și să depășesc acest handicap.

Și uite așa, în fiecare weekend când se ivește puțin timp mă pun pe exersat. Încerc să reproduc tehnici descoperite la make-up guru de pe youtube și de cele mai multe ori eșuez cu vehemență, însă învăț câte puțin în fiecare zi. Iar pentru că veni vorba de jucat de-a make-up artistul, vă voi arăta ce am încercat cu ceva vreme în urmă, când mi-am propus să realizez un machiaj de seara. Nu mi-am asumat prea multe riscuri și am folosit nuanțe de auriu (da, sunt mai multe, deși pozele nu mă ajută) și mi-am evidențiat ochii cu un eyeliner gel. Ce a ieșit vedeți în pozele de mai jos.


Dacă sunt mulțumită de rezultat? Evident că nu! Mai am mult de învățat. Mi-am propis însă să nu abandonez să exersez constant și sper că pe viitor voi putea să mă prezint cu un machiaj reușit.

Sper că veți aprecia încercarea mea :)


5 comments:

Adelina Radu said...

aww<3 ce ochi faini ai<3

Adelina Radu said...

Multumesc

:">

Adelina Radu said...

Pare frumos tare, simplu si de efect. Stii cum se spune: '' less is more ''. Per total e un look fresh ce iti scoate trasaturile in evidenta, esti foarte frumoasa ! (ps poza de pe fb nu-ti face cinste diloc-diloc )

Adelina Radu said...

awww ce scumpica esti! parca esti o papusica! eu as fi pus pe buze un ruj intr-o nuanta calda, nu rece, (un corai ar fi fost perfect), dar imi place cum a iesit si asa

Adelina Radu said...

merg de obicei pe culori pale [entru ca nu pre am curaj sa folosesc culori tari, precum coraiul, insa ai dreptate, ar fi mers mai bine. Si multumesc mult pt compliment, ma bucura pentru ca ma cam rusinez la ideea ca am postat machiajul asta :)