January 11, 2013

Gel de duș Yves Rocher - Jardin du Monde Haiti

Gelurile de duș sunt pentru mine reprezintă o obsesie veche, una începută înainte de cea pentru machiaj şi pentru restul produselor de îngrijire. Îmi cumpăr câte unul atunci când descopăr o aromă nouă, o marcă nouă sau pur şi simplu simt o atracţie pentru acel produs.

Astăzi am să vă scriu despre un gel de duş din coleţia "Jardin du Monde" de la Yves Rocher, un produs cu o aromă fresh, vegetală asemanatoare cu cea a gelului Bamboo de la aceeaşi firmă, însă puţin dulceag datorită notelor florale. 

Mirosul său este plăcut, însă nu m-a încântat la fel de mult ca cel al altor produse încercate deja de la Yves Rocher, iar prin urmare nu cred că îl voi achiziţiona. Din punct de vedere al persistenţei aroma se simte destul de slab pe piele pentru circa 30 de minute după ce aţi ieşit de la duş, însă trebuie să recunosc că nu usucă pielea şi o lasă curată şi împrospătată.


Incrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glicerin, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Allantoin, Salicylic Acid, Propylene Glycol, Methylparaben, CI 15985, CI 42053.

Ce părere aveţi despre geluri de duş de la Yves Rocher? Iar dacă da, care este aroma voastră preferată?

9 comments:

Adelina Radu said...

si la mine e prima si cea mai puternica obsesie cu gelurile de dus :)).

Adelina Radu said...

Am incercat si eu acest gel de dus si mi-a placut datorita mirosului usor masculin. Nu persista mult acest miros, dar produsul este ok. Ca si tine, am alte preferate din aceasta gama (cel cu aroma de cafea, cel cu portocale, cel cu floare de tiare):)

Adelina Radu said...

Imi plac si am si mici provizii. La fel ca multa lume, il prefer pe cel cu miros de cafea. Acum il folosesc pe cel cu lamaie verde si-mi place. :)

Adelina Radu said...

eu am multe de la ei, chiar nu m-am hotarat care e preferata mea.
pe acesta nu-l am :)

Adelina Radu said...

Eu credeam ca ti-ai luat la fel. Tu mi l-ai adus pe asta :)

Adelina Radu said...

Eu nu sunt atrasa de aroma cafelei, dar am sa il incerc!

Adelina Radu said...

Dimineata, cand faceam dus m-am gandit la ce ai spus, si asa e, aroma e usor masculina!

Adelina Radu said...

Toate am inceput cu ceva, dar noi doua se pare ca ne-am lasat cucerite prima oara de gelurile de dus :) Adevarul ca e bine sa te bucuri de fiecare moment al vietii, nu? Iar noi stim sa ne bucuram de fiecare dus!

Adelina Radu said...

Eu nu am incercat gelurile de dus de la ei, dar am mai citit review uri pozitive despre ele, mai ales despre cel cu miros de cafea.