January 24, 2013

Facebook Giveaway

Pentru că am văzut că e o practică des întâlnită în rândul blogurilor de beauty, m-am gândit şi eu să organizez un concurs pe Facebook. Multe dintre cititoare îmi spun că le e greu să îmi urmărească blogul, însă fiind „fanele” paginii mele pot observa cu uşurinţă ce am mai postat. De aceea, am hotărât să îmi arat recunoştiinţa şi către aceste fete şi sper să reuşesc cu această ocazie să răsplătesc o cititoare fidelă (vorbesc la feminin pentru că conform feedback-ului primit, rareori sunt citită de băieţi, dacă se găseşte vre-un cititor pe aici, să îmi fie cu iertare). 


Premiul pus la dispoziţie nu este mare, însă este achiziţionat de mine de peste hotare şi sper să vă aducă bucurie. Am ales pentru voi un produs John Frieda (la alegere dintr-o listă de produse dedicate diverselor tipuri de păr) şi un balsam de buze cu fructul pasiunii de la Greenland. Eu folosesc produse similare de la aceste firme şi sunt mulţumită de ele, de aceea m-am gândit să vă fac şi vouă o bucurie şi sper să vă prindă bine!

Concursul se găsește pe pagina de FB a blogului (click aici)!

Pentru a participa la acest giveaway trebuie să daţi Like la pagina blogului şi like and share public fotografiei (acestea vă vor asigura o intrare în concurs). Cei ce doresc o șansă în plus, îmi pot urmării blogul prin GFC (condiţie opţională) – Se pot primi MAXIM 2 şanse.

Aştept un comentariu aşadar la postarea de pe Facebook cu textul „like & share”, iar dacă mă urmăriţi prin GFC şi cu numele dumneavoastră „like, share & nume GFC”.

Concursul se desfăşoară în perioada 24-30 ianuarie, în paralel cu Giveawayul de pe blog http://adelinaradu.blogspot.com/2013/01/un-inceput-optimist-giveaway.html (care se termina pe 25!!!). Doritorii se pot înscrie la ambele concursuri.

1 comment:

Adelina Radu said...

dragut concurs , mergem pe fb atunci :)