January 25, 2013

Gel de duș Sephora - Green Tea Lemon

Până vom elucida cine este câștigătorul/oare giveawayului ce s-a încheiat în această noapte, m-am gândit să vă prezint un review al unui produs de curățare a pielii reconfortant.

Nu ştiu care sunt preferinţele voastre în materie de gel de duş însă mie îmi plac aromele proaspete, vegetale. Exact cu acest gând am cumpărat şi gelul de duş "Green Tea Lemon" de la Sefora. Aroma sa de ceai verde şi lămâie m-a cucerit la prima "adulmencare" aşa că am părăsit magazinul luând pe lângă gelul de duş şi un cub de baie efervescent cu aceeaşi aromă.
Aparent, aş fi spus că produsul este un spumant deoarece scrie pe el "bubble bath", însă în descrierea detaliată acesta este denumit "gel de duş" aşa că să nu mă criticaţi pentru că l-am folosit şi în acest mod. I-am testat de câteva ori abilitățile de spumant și aș putea să spun că nu a excelat în acestă privință pentru că spuma produsă de el a fost puțină și nu densă ca la alte spumante.

Cum s-a dovedit a fi însă acest produs? Nu atât de bun pe cât am sperat. Folosind produsul pe corp mi s-a părut că are un miros uşor diferit, nu urât, dar nu la fel de frumos. Ca şi propiretăţi aş spune că din păcate îmi dă impresia că usucă pielea. Nu este o senzaţie puternică de piele deshidratată, dar prin comparaţie cu celelalte geluri de duş pe care le folosesc, acesta este mai puţin hidratant. Ei, acum îmi veţi spune că gelurile de duş sunt menite doar să cureţe şi nu să hidrateze şi probabil că aşa e, însă mie personal nu mi-a plăcut senzaţia lăsată.
Incrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate,Glyceryn, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Citral, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol (vitamina E), CI 42090 (Blue 1), CI 14700 (Red 4).

Concluzia: dacă vă spuneam la început că produsul este şi gel de duş şi spumant (deși gelurile de duş oricum fac puțină spumă), eu nu îl recomand să fie folosit nici pentru cel de-al doilea atribut amintit.

Totuși, dacă vă place aroma sa în mod deosebit, cred că ar fi bine să vă orientați spre alt produs din acestă gamă, pentru că mai puteţi găsi şi: gel de duş cremos, apă de toaletă, sare de baie, scrub şi unt de corp.

Preţ: sincer, nu îmi amintesc cât am dat la el, ştiu doar că l-am luat la o oferă avantajoasă, undeva la 70% reducere împreună cu încă alte două produse marca Sefora.

Vă aștept și mâine pe blog pentru a afla cine a câștigat giveawayul de început de an. Din păcate, este nevoie de ceva timp pentru a mă asigura că înscrierile sunt valide.

3 comments:

Adelina Radu said...

si mie imi usuca pielea gelurile Sephora, insa au arome delicioase.

Adelina Radu said...

Un produs bun trebuie sa curate si poate chiar daca tinde sa usuce pielea sa nu se faca simtita chestia asta, urmeaza sa folosesti un produs de hidratare si hranire, deci il face pe asta nitel agresiv.

Adelina Radu said...

Inteleg ce spui, e normal, doar ca acesta ususca mai tare decat alte produse similare.