January 13, 2012

Lista participantelor giveaway Apidermin

Având în vedere că este ultima zi a giveaway-ului cu produse Apidermaliv am realizat o listă cu participantele. Din păcate, nu am reuşit să verific validitatea linkurilor cu postările voastre pe Facebook, dar am verificat restul cerinţelor şi am notat în listă toate neconcordanţele găsite (dacă acestea vor fi corectate până la sfârşitul zilei, voi lua acest lucru în considerare şi vă voi da toate şansele promise în concurs).


Sunt sigură că nu aţi omis ceva intenţionat, dar graba v-a făcut să scăpaţi din vedere anumite aspecte.


Dacă nu aţi participat încă la concurs mai aveţi timp până diseară.Click pe bannerul de mai jos pentru a fi redirecţionţi la concurs!



Iar acum, partcipantele:
Adresele de e-mail sunt şterse din motive de securitate.



Ca să înţelegeţi notaţiile menţionez încă o dată regulile:
  1. urmăriţi acest blog prin GFC
  2. Să daţi like paginii de facebook "Adelina Radu Blog"
  3. (opțional) Să daţi like paginii de facebook "Complex Apicol Veceslav Harnaj"
  4. a) (pt. cei ce au blog) Să postaţi pe blog un articol distinct despre acest concurs ce să includă sigla sa (imaginea cu albinuța poate fi pusă pe blog prin click dreapta - copy image location") sau b) (pt cei ce nu au blog sau au, dar preferă să trimită mail) să trimiteţi un e-mail la 3 persoane (adrese reale) care ar fi interesate de acest concurs şi să treceţi adresa mea la BCC -  adelinaradublog " @ " gmail.com (fara ghilimele, bineînţeles)
  5. Să postaţi pe Facebook următoarea frază: "Particip la Giveaway-ul organizat de @Adelina Radu Blog ce oferă ca premiu produse de la @Complexul Apicol Veceslav Harnaj" (denumirea blogului trebuie să fie trecută cu albastru, deci nu uitaţi să daţi "tag" prin trecerea unui @ înaintea denumirii blogului - precum în exemplul de mai jos, daca ve'i copia doar textul nu va funcţiona).  
toate acestea = 1 şansă

Pentru a avea încă o şansă în plus puteţi:
  • Dacă aveți blog (ambele condiţii trebuiesc îndeplinite pt. 1 șansă)
    • să mă adăugați în blog roll
    • să adăugați logo-ul acestui concurs în sidebar
  • Dacă nu aveți blog
    • să recomandați acest concurs celor interesati și să îi rugați la participare să precizeze numele/aliasul vostru (pentru 3 persoane recomandate 1 șansă)
Cele ce m-au sprijinit la organizarea concursului au 2 șanse în plus.




9 comments:

Iosif Maria said...

Am castigat si eu acest premiu la endre pe blog si imi plac foarte mult produsele. Multa bafta participantelor!

Adelina Radu said...

Ma bucur pt. tine! Ştii ce tare îmi doresc şi eu aceste premii? Am participat şi eu pe alte bloguri, dar nu am avut noroc.

Din păcate nu am avut ocazia să le încerc şi mi le-aş dori ft. tare, aşa că o invidiez deja pe câştigătoare!

Mary_Lena said...

Buna! Daca am trimis la 3 prieteni se pune o sansa in plus doar daca cei 3 prieteni se si inscriu in concurs?

coshuletzul_colorath said...

pozele se vad foarte sterse si in concluzie nu inteleg care sunt greselile facute de mine...din cate am inteles un pic, este lipsa email-ulului care nu am crezut ca este necesara din moment ce nu am trimis email si am postat pe facebook [:-s]

emma_coman90@yahoo.com

coshuletzul_colorath said...

aaa, ma scuzi ca am uitat, am verificat acum si am trimis email...nu inteleg care este problema atunci [:-s] iti fac print screen la email ca sa te convingi, iar adresele de email sunt reale pt ca sunt ale unor prietene care cu siguranta le folosesc ;))

Adelina Radu said...

@coshuletzul_colorath - eu nu am primit mailul, dar e ok. Iti e valida participarea, mersi ca mi-ai spus. Daca vei castiga vom verifica din nou ca fie corect fata de fete. Multumesc
@ Radu Marilena - daca se trimtie mail la cei 3 prieteni e ok, se accepta chiar daca acestia nu participa. Daca cumva cei 3 si participa la concurs se mai primeste inca o sansa in plus.

lucy said...

se vede foarte prost scrisul in poza,dar observ ca am un semn cu rosu in dreptul numelui,nu stiu care e problema.sper ca intru totusi la extragere,imi doresc tare mult sa incerc aceste produse.o zi faina!

coshuletzul_colorath said...

buna! cand vei afisa castigatoarea?!

Adelina Radu said...

@lucy - Imi pare rau ca se vede prost,dar restul fetelor au deslusit. In aczul tau scrie "fara mail sau postare". Era una dintre cerinte, iar tu ai postat doar concursul pe Facebook. Imi pare rau, insa toate fetele care nu au respectat conditiile au fost scoase din extragere. Imi pare sincer rau, exact de aceea am publicat lista din timp ca sa poata toate fetele sa se corecteze. Daca ma contacati pana la sfarsitul zilei de 13 mai puteam sa te ajut, dar pe 14 cand mi-ais cris tu era deja finalizata lista