January 15, 2012

What they were thinking?

Uneori mă întreb ce vrea moda să comumnice. Pentru mine moda înseamă rafinament, eleganţă şi cred că este modalitatea prin care putem exteroriza rafinat trăirile noastre, fiind o exteriorizare foarte şic a cretivităţii.

Pentru cine nu mă cunoaşte trebuie să mă confesez: sunt dependentă de cumpăraturi, iubesc pantofii şi ador rochiile... dar cred că asta nu mă face o snoabă. Ascund în garderobă ţinute diverse: am puloveraşe ieftine din Terranova, ţinutele office din Mango şi Zara, dar şi creaţii mai originale precum cele ale casei de moda Gaultier.

Totuşi... există un moment când simt că moda o ia razna şi nu mai înţeleg ce vrea să reprezinte. Această indignare a început privind creaţiile unor designeri la modă. Faptul că au conceput aceste piese nu mi se pare ciudat, ca şi creator de modă ai dreptul să viezi şi să dai contur celor mai nebune idei, însă ele sunt o exprimare a artei, iar locul lor este în gale şi pe cat-walk. Pe strada mie una mi se pare cu aiurea să porţi asa ceva şi mă mir cum de aceste piese sunt considerate "la modă":





Sursă foto şi produse: http://www.farfetch.fr/

Totuşi, pe acea pagină am găasit şi nişte pantofi drăguţi, semn că nu toţi designerii au luat-o razna.





1 comment:

Radu Adina said...

Botinele acelea galbene sunt foarte urate.Cel putin din punctul meu de vedere.Nu le-as vedea purtate decat de anumite ,,persoane" asortate cu o tinuta gabena...Intelegeti voi..