January 16, 2012

Shop addict: Lush

Întodeauna mi-am dorit să încerc produsele Lush. Aceaste produse de înfrumuseţare îmi inspiră încredere datorită concepţiei firmei de a utiliza doar incrediente naturale pentru obţinerea cosmeticelor. Totuşi până acum, preţul m-a făcut să stau departe de ele. Nu e vorba că nu mi-aş fi permis măcar un săpunel, dar am considerat ca preţul e prea mare pentru produsul oferit. Însă vineri, am avut ocazia de a mă bucura de oferta lor de 50 % reducere la toate produsele. Nu ştiu dacă promoţia este în toate magainele însă eu m-am grăbit să profit de ea şi mi-am cumpărat:


Iar pt. că produsele mele sunt încă frumos împachetate, am să vă arat mai jos imaginile lor cu titlu de prezentare: • un săpun natural "Sea vegetables"
sursă foto: http://www.lush.com/
 • un săpun natural "The Godmother"

sursă foto: http://www.lush.com/
 • un spumant de baie "Comfort" (am găsit denumirea aceasta pe site, deşi vânzătorul l-a numit spumant "Candy cane")
sursă foto: http://www.lush.com/

 • 3 tablete efervescente pt faţă de tip "sauna bar" câte una din fiecare: 
  • vitamina C

  sursă foto: http://www.lush.com/
  • vitamina E 

  sursă foto: http://www.lush.com/

  • şi una de tip "TOKEN TO THE FOREST GODS"
sursă foto: http://www.lush.com/

Încă nu am avut timp să le încerc, dar promit să revin cu review-uri cât pot de repede. Cel mai curioasă sunt de tabletele efervescente pentru faţă. Se spune că acestea curăţă şi tonifică tenul, să vedem şi cât de bune se vor dovedi a fi! Voi ce aveţi de la Lush?

3 comments:

Denisa said...

50% reducere? si eu vreeeeeau:( norocoaso:)):*

Adelina Radu said...

V-as cumpara si voua fetelor ca sa va trimit, insa din pacate s-ar putea ca transportul sa coste multisor, dar m-a pot interesa daca vreti :)

Adina Aruştei said...

imi plac, sunt asa colorate!