January 17, 2012

Noua câştigătoare a giveaway-ului!

Am aştepata şi am aştepat, dar se pare că draga noastră câştigătoare (Lavinia Monica) nu a dat nici un semn de viaţă şi s-a făcut ora 10 aşa că e timpul pt o nouă extragere. E drept că în postarea în care am anunţat câştigătoarea nu i-am dat numele, însă am spus numărul câştigător şi am afişat lista participantelor exact pentru a vedea cine urmăreşte cu adevărat acest blog şi chiar e interesat de el. Poate Lavinia chiar a fost ocupată în aceste zile, dar din păcate regulile sunt reguli, iar acum vom extrage o nouă câştigătoare.


Să revedem lista participantelor....


Iar acum noua câştigătoare este:





Felicitări din nou câștigătoarei - numărul 17! Aștept un mail de la ea până în 19 dimineața ora 10:00 la adresa:
dacă nu va citi în timp util, joi dimineța (tot la ora 10) urmează o nouă extragere, dar sperăm ca măcar acum ea să vadă sau poate o va anunţa cineva.




3 comments:

coshuletzul_colorath said...

din fericire, am citit la timp :D sunt super-fericita, mai ales ca din atatea concursuri n-am avut noroc [:(] si mai ales ca am rganizat si eu un asemenea concurs [:(] sper ca a ajuns email-ul, nu ca celalalt...oricum, daca doresti voi face si un printscreen ca sa te asigur ca am trimis acel email [:(]

Adelina Radu said...

E in regula, iti gasisem mailul in spam, dar important e ca m-ai anuntat ca l-ai trimis si am verificat si acolo.

Abia astept sa le primesti si sa imi spui cum sunt pt. ca nici eu nu le-am incercat, poate o sa le faci si un review! Te pup :*

Radu Adina said...

Ce aproape am fost...Pff..mi le doream sa le incerc dar n-am avut noroc de ele la nici un concurs la care am participat.Felicitari castigatoarei!