January 15, 2012

Câștigătoarea primului giveaway!

Buna dragelor,

A venit și clipa mult așteptată... anunțarea câștigătoarelor. Lista de mai jos a fost făcuta în data de 14 ianuarie, imediat după ore 0 (deci după ce s-a terminat ziua de 13), așa că mailurile/corectarile făcute după această oră nu s-au mai luat în considerare. Astfel, lista finală a fost:


După cum vedeți, unele fete se află de două ori în listă deoarece au îndeplinit cerințele pentru șanse suplimentare, iar alte fete nu se află deloc (sau o singură dată deși au aplicat pt. toate șansele) deoarece au fost greșeli / lipsuri în aplicările lor.

Iar acum.... câștigătoarea este:Felicitări câștigătoarei! Aștept un mail de la ea până în 17 dimineața ora 10:00 la adresa:
dacă nu va citi în timp util, marți dimineța urmează o nouă extragere, dar sperăm să vadă.


Cele ce nu ați câștigat, vă rog să nu fiți triste pt. că vor urma și alte concursuri :) Știu că vă doreați premiile și vă înțeleg, din păcate, nici eu nu le-am încercat și nu am reușit să le câștig pe alte bloguri :(3 comments:

MichelyL said...

A fost revendicat premiul?
E ora 10.00, ma apuc de matanii? :))

Adelina Radu said...

Am facut o noua extragere imediat dupa ora 10. De data asta ai fost chiar ft. aproape de premiu... tu erai pe 19 :( dar am sa incerc sa mai organizez pe viitor si alte concurusuri si sper sa fi mai norocoasa atunci :)

MichelyL said...

Da, se pare ca le ratez la spranceana!