May 28, 2013

Produse terminate în mai - concluzii

În ultimele săptămâni am terminat o mulțime de produse, iar pentru că la finele lunii aprilie nu am publicat un articol similar,vă voi prezenta un număr considerabil de cosmetice "epuizate". Pentru ca să nu vă plictisesc astăzi vă voi scrie despre produsele de îngrijire, iar mâine despre cele de machiaj.

Așadar, produsele terminate luna aceasta sunt:
1. Șamponul Johnson Baby cu levănțică a fost produsul pe care îl foloseam atunci când mă grăbeam și nu aveam timpul de a-mi respecta ritualul, fiind totdată șamponul pentru musafiri :) Este al doilea recipient pe care îl golesc în ultimele luni și nu cred că îl voi cumpăra din nou în viitorul apropiat.

2. Gelul de curățare de la Ivatherm a fost un produs pe care nu l-am plăcut la prima vedere, însă treptat m-a câștigat. Deși aparent usucă tenul (precum orice alt produs de curățare) nu o face în mod excesiv. Treptat m-am obișnuit cu mirosul acestuia care deși inițial mi-a displăcut, spre final nu m-a mai deranjat deloc. Pot afrima că acet gel de curățare și-a făcut bine treaba și nu mi-a cauzat nici un fel iritație, iar de aceea îl recomand tuturor celor care caută un produs de curățare gentil. Dacă l-aș cumpăra din nou? Da.

2. Pantene Pro-V Spray hidratant pentru bucle perfecte. Trebuie să vă spun că mă bucur că am terminat în sfârșit acest spray! Deși un astfel de produs pentru coafat expiră dupa 12 luni de la deschidere eu cred că l-am folosit pe o perioadă mai îndelungată (fără a-mi da seama) pentru că tot timpul când mă coafam evitam să îl folosesc. Aplicat conform indicaților pe părul curat, spray-ul Pantene Pro-V îmi dădea senzația unui păr îmbâcsit, care deși îmi modela ușor buclele le făcea totodată lipicioase. Nu l-am aruncat mai repede deoarece a fost un spray pe care l-am cumpărat într-o perioadă în care nu stăteam prea roz cu banii și îmi amintesc cu ce grijă cheltuiam pe atunci fiecare cent. Dacă l-aș cumpăra din nou? În această formulă, în nici un caz.

4. Săpunul lichid Dettol m-a cucerit prin sistemul său inovatiov ce nu presupun atingerea recipientului. Din păcate senzorul eliberează o cantitate cam mare de săpun  ceea ce face ca rezerva să se consume destul de repede. De această dată am epuizat o rezervă cu parfum proaspăt de castraveți și i-a luat locul o alta cu aloe și vitamina E. Mi-aș dori ca Dettol să facă o soluție similară și pentru bucătărie, dacă nu, va trebui să umplu eu rezervele goale cu un produs destinat curățarii vaselor.

Dizolvantul pentru lac de unghii Cien (poza aici) este a treia stricluță pe care o termin. La început mi-a plăcut foarte mult acest produs, dar treptat am ajuns să îl urăsc deoarece de fiecare dată după numai 5-10 utilizări pompița se strica și trebuia să deșurubez capacul pentru a folosi produsul. Dacă vă întrebați cum de toate cele 3 pompițe s-au stricat eu țin să cred că ambalajele acestor dizolvante nu sunt de cea mai bună calitate pentru că nu am tras/apăsat de pompiță și totuși toate au avut același destin. Lăsând la o parte ambalajul, dizolvantul de unghii Cien a fost un produs efieicent pe care din păcate nu îl voi cumpăra din în viitorul apropiat.

Voi ați folosit vre-unul dintre aceste produse? Dacă da, ce părere aveți despre ele?

15 comments:

Adelina Radu said...

Eu sunt o mare fana a dizolvantului cien. imi place foarte mult. :)
Ma tenteaza si gelul de curatare Ivatherm acum.
Pupici

Adelina Radu said...

eu n-am folosit nimic din poza. Am dizolvantul Cien, dar din doua sticlute, numai una are probleme cu pompita.
Poate a fost un lot aiurea!
te pup.

Adelina Radu said...

Consider ca atunci cand ambalajul e prost si poate fi schimbat o sa-l cumpar si alta data mai ales daca pretul este simtitor de mic. :)

Adelina Radu said...

Eu il cumparat fix pentru pompita, am descoperit altul in Carrefour ft asemanator ca si compozitie si mai ieftin asa ca am renuntat la acesta.

Adelina Radu said...

I-am dat 3 sanse, toate sticlutele au fost al fel, cred ca spre Cipru vin doar loturi aiurea :(

Adelina Radu said...

Chiar am fost multumita de acest gel de curatare si a tinut mult. O cantitate mica era suficienta pt mine.

Adelina Radu said...

N-am folosit niciunul din produsele enumarate de tine, must check them out :D

Adelina Radu said...

Nu am incercat produsele terminate de tine :) Dar suna tentant gelul de curatare Ivatherm, dar cred ca tot voi ramane la Bioderma :) I'm a huge Bioderma fan :P

Adelina Radu said...

sunt utile aceste postari , mai vezi una alta , pareri ! eu tot uit si arunc recipientele :)))

Adelina Radu said...

As incerca gelul de curatare. Te astept si pe blogul meu, daca vrei ne putem urmari reciproc sau adauga in blogroll. Let me know! :)

http://the-may-day.blogspot.ro/

Adelina Radu said...

Inseamna ca eu sunt norocoasa, inca nu mi s-a stricat pompita dizolvantului cien. Am mai citit si la alte fete ca au avut probleme cu el.

Adelina Radu said...

Daca a functionat pana la ultima picatura ori esti tu norocoasa, ori au adus in Cipru doar defectele :(

Adelina Radu said...

A fost bus, desi putin cam scump. Te voi vizita.

Adelina Radu said...

Cred ca sapunul de la Dettol este cel mai interesant si singurul pe care chiar il recomand.

Adelina Radu said...

A fost bunicel, desi cam scump, dar mi-a placut. Acum folosesc o spuma de curatare de la Boots, dar parca nu ma incanta la fel de tare.