May 27, 2013

L'Oreal Elvive - Extraordinary Oil - review

Nu prea v-am vorbit foarte mult despre tratamentele pentru păr, însă acestea ocupă un rol important în rutina mea de îngrijire. Deoarece nu am fost înzestrată de la natură cu cea mai superbă podoabă capilară, tratamentele pentru păr au devenit pentru mine o necesitate și nu doar un simplu moft.

În mod normal, prefer pentru îngrijirea vârfurilor deteriorate să aplic uleiuri naturale pe păr (ulei de cocos, ulei de jojoba), însă săptămânile trecute am primit o mostră a uleilui "Extraordinary" de la L'Oreal Elseve și trebuie să recunosc că am fost foarte entuziasmată să îl încerc.

Spre surprinderea mea, mi-a plăcut acest tratament pentru păr! Este mai vâscos decât un ulei natural pentru păr, însă hidratează bine și lasă părul strălucitor și catifelat. Deoarece în pliculețul primit erau doar 3,5 ml de produs, iar eu prefer să aplic mai mult de atât, am mai adăugat puțin ulei de jojoba pe vârfuri. Deși poate fi puțin cam neplăcut pentru unele, mie îmi place să țin uleiurile pe păr cât mai mult timp, iar dacă vreți să faceți la fel, adunați-vă pletele la ceafă cu o agrafă și continuați-vă treburile prin casă, așa cum am făcut și eu.


Incredientele acestui tratament pentru păr sunt: Cycloprntasiloxane Dimethiconol, Chamomilla Recutita Extract / Matricaria Flower Extract, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Nelumbium Speciosum Extract /  Nelumbium Speciosum Flower Extract, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Linalool, Linum Usitatissimum Flower Extract, Caprylic / Capric Triglyceride, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Rosa Canina Flower Extract, Bisabolol, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Parfum / Fragrance.

Ce îmi place la acest produs este faptul că are multiple întrebuințări, putând fi folosit:
- înainte de spălare ca tratament
- în timpul spălării părului că mască
- înainte de a vă araja părul pentru a vă proteja firul (de căldura foehnului, a periei rotative sau a plăcii de întins)
- ca și un produs pentru coafat părul atunci când vă doriți un plus de strălucire

În concluzie, după prima folosire produsul mi-a plăcut și voi încerca să îl caut în magazine.  Nu cunosc prețul exact al "Extraordinary Oil", dar pe site-ul britanic Boots acesta se vinde cu 10 lire. Dacă numele produsului va indus în eroare, trebuie să vă spun că L'Oreal Elvive este denumirea comercială a L'Oreal Elseve în anumite state.


Acest produs nu a fost primit spre testare, el fiind o mostră oferită la achiziționare unei reviste din Spania.

Later Edit: Mi-am cumpărat în luna iulie uleiul "L'Oreal Elvive - Extraordinary" full size, însă varianta roșie (cu protecție UV). Îl folosesc după fiecare spălare, iar uneori chiar și între spălări. Nu lasă părul îmbâcsit sau uns, dar oferă o strălucire deosebită. Eu una unt foarte mulțumită de acest produs!

Prețul uleiului este în jur de 12-14 euro, în functie de magazin, dar eu l-am luat la ofertă cu 8 euro.


Ați încercat acest produs? Vă tentează? Voi ce tratamente pentru păr folosiți?

6 comments:

Adelina Radu said...

Foarte foarte tentant.
In ultima perioada m-am reprofilat pe produse destinate ingrijirii parului asa ca o sa il am si pe el in vedere. :)
Pupici

Adelina Radu said...

Am acest ulei si imi place foarte mult <3

Adelina Radu said...

Ma bucur sa aud asta. Cat a costat?

Adelina Radu said...

Ma bucur ca am fost de ajutor. Si eu il voi cumpara full size!

Adelina Radu said...

Nu stiu exact,mi l-a adus mami din Austria,insa cred ca un pic peste 10 euro :)

Adelina Radu said...

pacat ca in Romania nu se gaseste