May 22, 2013

Elf Bronzer - Cool - review and swatch

Cu câteva luni în urmă vă prezentam un haul Elf (click pentru a vedea aceea postare), în care vă arătam cele comandate de pe site-ul lor britanic. Astăzi vă voi vorbi însă mai mult despre bronzerul în nuanța "Cool" pe care l-am ales atunci.

Am comandat acest produs pentru a-l folosi la conturarea feței și sunt mulțumită de el. Nu are sclipici și este potrivit pentru anotimpul rece (eu l-am folosit cu preponderență iarna). Pentru aplicare, eu amestesc ușor cu pensula nuanțele, lund pe aceasta din fiecare culoare. Separat analizate, nuanțele paletei sunt: alb, maro închis (Auburn), maro mediu - ciocolatiu și maro deschis - ocru. Pentru a înțelege descrierea nuanțelor de maro, vă recomand click pentru mărire pe tabloul de mai jos. 
Sursa  www.fungaijames.com What shade of Brown are you?

Poza aceasta redă bine culoarea ultimele nuanțe și anume maroul deschis de jos. Din păcate însă maroul  închis Auburn pare mult mai deschis decât în realitate.
Albul și cele două marouri închise se pot observa destul de bine.
Marourile situate diamentral opus sunt nuanțele cele mai pigmentare din paletă, în timp ce albul și ocrul sunt greu perceptibile. La amestecul celor patru culori, maroul închis, urmat de cel ciocolatiu sunt nuanțele care predomină pe pensulă, iar de aceea vă recomand mare atenție la aplicare pentru ca să nu obțineți o culoarea prea închisă.

Bronzerul este destul de mare (aproape cât palma mea), măsoară în jur de 13 grame și nu cred că voi reuși să îl termin înainte ca acesta să ajungă la data de expirare.
La final, doresc să vă prezint incredinetele acestui bronzer: Mica, Talc, Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Titanium Dioxide, Octyldodecanol, Dimethicone, Silica, Sodium Dehydroacetate, Boron Nitride. May Contain: Iron Oxides (CI 77491 CI 77492 CI 77499), D&C Red 7 Lake (CI 15850), FD&C Blue 1 Lake (CI 42090), Red No.40 Lake (CI 16035).

Vă recomand utilizarea acestui bronzer iarna sau atunci cînd doriți un produs cu aspect mat. Nu aș spune că este un produs pe care îl ador (nu cred să fi adorat pana acum un produs pentru contur), însă își îndeplinește foarte bine rolul la conturarea feței și are un preț rezonabil. Prețul acestui produs a fost de 3.75 lire și poate fi achiziționat de pe site-ul românesc omolog pentru 22 de lei.

Voi ați încercat bronzerele Elf? Ce produse preferați să folosiți la conturarea feței?

11 comments:

Adelina Radu said...

superbe nuante pentru orice pigment in parte.....si la pret rentabil,super.

Adelina Radu said...

eu folosesc pentru contur o trusa destinata acestui lucru, tot in nuante mate. o am de pe bornprettystore :)

Adelina Radu said...

Eu ma declar ft multumita de produsele elf , pret ft bun si calitatea la fel :) pt conturarea fetei folosesc tot o pudra de la elf bronzer :) sunt incantata de ea :-p
Te pup

Adelina Radu said...

Am si eu un bronzer elf, dar as cam vrea sa ma despart de el. Nu ma prea pricep la conturarea fetei, asa ca nu il folosesc in mod curent.

Adelina Radu said...

Foarte tentant. Cred ca ma voi mobiliza si imi voi achizitiona si eu un produs pentru conturare. :)

Pupici

Adelina Radu said...

Si mie mi se pare tentant, ba chiar l-as si achizitiona doar ca pana acum nu am avut curajul sa incerc sa imi conturez fata cu nimic. Dar cum pentru toate este un inceput, trebuie sa imi cumpar si eu un bronzer candva.

Adelina Radu said...

Sounds good :D

Adelina Radu said...

Il am si eu si sunt foarte multumita de el.
Eu il folosesc si acum, pe timp de vara. Pe tenul meu gras vara merge perfect un astfel de produs mat :)

Adelina Radu said...

Ma bucur sa aud asta!

Adelina Radu said...

Acesta este primul meu produs pentru contur, deci te inteleg. Daca e sa aleg insa, produsele pt highlight imi plac mai mult!

Adelina Radu said...

Am si eu o trusa de la Sleek, insa pana nu o termin pe asta nu vreaus a o deschid, mi-e mila de ea :)