May 29, 2013

Produse de make-up terminate în mai

După cum vă spuneam ieri, luna aceasta am reușit să termin (sau mai bine spus să arunc) o grămadă de produse. Înainte de-a le duce la coșul de gunoi m-am gândit să vă spun câteva cuvinte despre acestea pentru a ști dacă merită sau nu să le cumpărați:

Pentru față:


1. Fondul de ten L'Oreal Accord Parfait cred că nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este produsul pe care îl cumpăr atunci când nu am timp să "experimentez" și vreau să fiu sigură că voi obține o acoperire mare și un finish mat, de durată. Cel mai mult apreciez la acest fond de ten faptul că nu mă lasă la greu, rezistând chiar și când transpir și pe deasupra mă și protejează de razele soarelui printr-un SPF de 17 (pentru vară, vă recomand să mai folosiți un produs de protecșie solară). Nuanța de față este "Rose beige" fiind cea potrivită tenului meu. Îl voi recumpăra? Nu acum, însă pe viitor cu siguranță.

2. Bourjois Bio detox sau mai exact produsul pentru care am avut o antipatie profundă ce s-a transformat treptat în iubire. Problema inițială ce m-a făcut să nu plac acest fond de ten era faptul că îl aplicam cu pensula și obțineam un aspect cu dungi neplăcut. Ulterior, am înțeles că acest produs nu are la bază silicon, iar cea mai eficientă metodă de a obține o acoperire uniformă este aplicarea sa cu degetele. Fondul de ten Bourjois Bio detox are o acoperire medie, oferă un aspect mat și are o concentrație de  98,8% incredinete naturale. Pentru mai multe detalii despre acest produs vă invit să citiți review-ul său aici

3. Am folosit pudra MUA pentru a fixa fondul de ten. A fost un produs bun, eficient în prevenirea strălucirii tenului pe durata zilei, iar datorită prețului convenabil aș spune că analizând raportul calitate/preț a fost cea mai bună pudră folosită de mine. O descriere amănunțită a acestei pudre MUA găsiți aici.

4. Anticearcănul L'Oreal Touche Magique oferă o acoperire medie, are o consistența plăcută și este ușor de utilizat însă aplicarea sa nu este tocmai perfectă fiind greu de adaptat pe piele. Aspectul final nu mi s-a părut unul natural deși am încercat să aleg nuanța cea mai apropiată de tenul meu. Totodată la scurt timp de la deschidere a început să mă deranjeze pensula care s-a distrus (perii s-au îndoit pentru că nu am fost atentă când am pus capacul, iar pensula nu și-a mai revenit), dar țin să menționez că pensula este utilă doar pentru aplicarea produsului, fiind necesară o pensulă specială pentru omogenizarea acestuia (blending).

Pentru ochi:


5. Rimelul Luminelle de la Yves Rocher este un produs destul de scump și prost (sau altfel spus prea scump pentru cât a fost de prost). S-a uscat foarte repede și nu m-a impresionat nici măcar în primele zile de utilizare. Eu am dat pe el 8 euro, dar în România apare pe site-ul producătorului cu 22 de lei. Nu îl voi recumpăra nici dacă va fi la sfert de preț.

6 și 7. Alte două dezamagiri au fost două rimeluri The Body Shop. Am primit variantele mini (dar destul de mărișoare) ale Super Volume Mascara (2,5 ml - în poza nr. 7) și Divide & Multiply Mascara (5 ml - în poza nr. 6) de la vânzătoare în urma unor cumpărături la TBS și m-am bucurat foarte tare.

Inițial rimelul Super Volume mi-a plăcut deoarece dădea un volum frumos, dar din păcate o dată cu aplicarea sa am simțit usturimi și am renunțat să îl mai folosesc. Nu vreau să spun că e un produs prost, dar mie nu mi s-a potrivit formula.

Despre Divide & Multiply Mascara însă nu am cuvinte la fel de frumoase - peria de plastica lua întodeauna prea mult produs și nu îmi definea defel genele, ba chiar mă făcea să mă pătez și să îmi stric întreg machiajul. Prețurile acestor rimeluri în varianta originală sunt de 52 de lei (Super Volume), respectiv 64 de lei (Divide & Multiply).

Ce spuneți de aceste produse? Ați folosit vre-unul dintre ele? Dacă da, ce impresie v-au lăsat?

17 comments:

Adelina Radu said...

Eu in general nu ma omor dupa produsele Yves Rocher, nu zic ca nu sunt bune, dar la pret mai mic gasesc produse cel putin la fel de bune.

Ador produsele incercata pana acuma pt fata de la Bourjois, anticearcanul Healthy Mix este bestial! Cel mai bun anticearcan folosit/incercat pana acuma, iar si de pudra Healthy Mix Mattifying sunt foarte multumita! Va recomand!

Adelina Radu said...

Fdt Accord Parfait l-am avut si eu in aceeasi nuanta. Am o impresie neutra in ceea ce-l priveste, era ok din multe puncte de vedere, dar mi se pare ca imi amplifica secretia de sebum, fara el nu eram chiar asa de "luminoasa". :))) Pudra isi asteapta randul sa intre in uz dupa ce termin Rimmel Stay Matte. O aplic zilnic, dar intr-un strat f subtire, se consuma greu.

Adelina Radu said...

test

Adelina Radu said...

merge sa comenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez!!


am auzit deseori de rimelul luminelle de la yr ca e prost. eu nu l-am avut, dar celelalte doua pe care le-am incercat nu m-au cucerit :(

Adelina Radu said...

nu am incercat nimic din ce ai consumat tu :)

Adelina Radu said...

L'Oreal Accord Parfait l-am folosit doar din mostre. M-ai amuzat cu" prea scump pentru cât a fost de prost" se aplica la multe produse.

Adelina Radu said...

Daca le prinzi foarte ieftin, poti icnerca daca vrei, insa la ce pret erau la mine in oras nu se meritau. Spun erau, pt ca ca au dat faliment si nu mai am magazin YR - imi cam pare ru pt gelurile de dus.

Adelina Radu said...

Da, da, merge!

Adelina Radu said...

Eu am tenul mixt insa cu foarte slaba secretie de sebum in zona T si nu mi-a cauzat nici o problema Am apreciat mult rezistenta acestui fdt pe durata zilei.

Adelina Radu said...

De la YR cel mai mult imi plac gelurile de dus, alceva nu m-a convins inca. Legat de Bourjois si Healthy Mix eu nu l-am gasit nici cum (decat in varianta fond de ten).

Adelina Radu said...

Pai si de ce nu imi spui sa iti cumpar un concealer?! Mai ales ca e usor sa iti alegi nuanta din cele 3 existente, tie oricum ti se potriveste cea mai deschisa :). Da-mi un mesaj daca doresti sa iti iau unul, doar am cu cine sa ti-l trimit :*

Adelina Radu said...

Cat e si de unde?

Adelina Radu said...

Am incercat doar L'Oreal Accord Parfait din cele de mai sus. Mi-a placut la vremea respectiva. Acum folosesc Toleriane LRP.

Adelina Radu said...

Am auzit multe despre Toleriane.Cum te împaci cu el,îţi place?

Adelina Radu said...

Câteodată pot trece cu vederea defectele unor produse ieftine,dar cand e si scump si prost e prea de tot :-)

Adelina Radu said...

Cand mi l-am luat eu a costat 29 RON si se gaseste in Douglas sau in Crisul Center la parter - pont: in Douglas e mai ieftin, chiar daca nu iti vine sa crezi :P

Adelina Radu said...

Nu am avut timp sa ma uit daca a aparut intre timp si la noi ca daca nu e il rugam pe Calin sa imi ia acum (adica sa il iei tu si sa i-l dai lui, evident).