December 6, 2012

Părerea mea despre Ivatherm - Crema hidratantă pentru faţă SFP 20

Vă amintiţi acest prim review făcut în perioada campaniei Ivatherm? Rugasem la acel moment o matuşă să îmi descrie în linii mari părerea sa despre crema hidratantă pentru faţă cu SFP 20 de la Ivatherm pentru a vă putea scrie câteva cuvinte despre ea. În cele din urmă am reuşit să intru şi eu în posesia unei astfel de creme şi vreau să vin cu noi impresii, proprii de această dată despre produsul testat.

Am folosit aceasta cremă în fiecare dimineaţă în ultimele două luni a;a că am avut ocazia de a-mi forma o părere destul de exactă despre ea.

Aşa cum spunea si mătuşa mea la vremea primului review, crema are o consistenţă fluidă şi intr cu uşurinţă în piele. Tenul meu, destul de sensibil, nu a resimţit nici unf eld e iriaţii şi nu s-a înroşit în urma utilizării produsului, iar factorul solar a fost mai mult decât binevenit! Nu am avut parte de episoade acneice pe perioada utilizării, însă datorez acest aspect exfoliantului cu BHA pe care îl folosesc o dată la două seri şi a unei alte creme cu AHA folosită în celelate seri. 

Ca şi miros crema nu m-a încântat. În general, nu dau importanţă acestui aspect deoarece prefer cremele fără parfum datorită faptului că acesta este un iritant major în produsele de înfrumuseţare, dar atunci când acesta este totuşi prezent aş preferă arome mai plăcute. Mirosul cremei hidratante Ivatherm mi-a adus aminte de loţiunile repelente de la Autan, ceea ce nu e tocmai o aromă urâtă, însă nici plăcută.

Nu voi mai inspecta din nou lista de incrediente, deoarece am făcut acest lucru în postarea anterioară, însă ţin să precizez că nu găsit aspetce negative evidente acestei creme. Nu o voi recumpăra în viitorul apropiat, deoarece pe raft mă aşteaptă nedesfăcută crema hidratană cu SPF 15 şi anioxidanţi de la Paula's Choice, dar rămâne în lista posibilelor reachiziţii.

Aţi dori să încercaţi acest produs Ivatherm sau l-aţi testat deja? Dacă aţi folosit crema, ce impresie v-a lăsat? 

3 comments:

Adelina Radu said...

Eu am incercat-o in cadrul campaniei din vara, dar nu as cumpara-o. Nu vad unde se situeaza caracteristica "hidratare" si chiar m-a deranjat aspectul asta. In rest, m-am inteles si eu bine cu ea.

Adelina Radu said...

Nu am folosit-o. Din tot ce am incercat, lotiunea micelara m-a cucerit.
Pup!

Adelina Radu said...

Nu pot sa zic ca a fost super buna, insa am simtit hidratarea. Imi pare rau ca nu ti-a primiit :(