December 21, 2012

Dorinţe de Crăciun

Dacă anul trecut am fost cuminte şi mi-am pregătit lista pentru Moşu' din timp, de această dată am preferat să las la latitudinea sa ce va pune sub bradul de Crăciun. Nu îmi doresc ceva anume, aşa că orice cadouaş, fie el cât de mic îmi va umple inima de bucurie!

Iar pentru că e deja târziu pentru ca Moşul să mai reuşească să cumpere şi să îmi dăruiască ceva anume, inteţionez ca pe viitor să îmi cumpăr singurică produsele de mai jos.

Are un preţ decent în comparaţie cu alte produse similare şi m-ar ajuta enorm în ordonarea arsenalului meu de produse cosmetice.
Cerceluşi de aur - în vară mi-am pierdut un cercel, iar de atunci am fost nevoită să port gablonţuri, care deşi îmi plac, nu sunt la fel de practice. Acum îmi doresc o preche de cercei simpli, eleganţi, care să se potriveascaă la orice ţinută şi pe care să nu fiu nevoită să îi dau seara jos pe motiv că mă deranjeză sau îmi înegresc urechiile. Am ales mai jos câteva modele de la Tiffany pentru cao fată poate să viseze, nu? Iar dacă e să ne gândim, de ce femeile vor diamante doar pe degete? Mie un inel nu mi se pare suficient într-o viaţă, aşa că vreau şi pentru urechiuşe un tratament regal :)
www.tiffany.com
www.tiffany.com
www.tiffany.com
www.tiffany.com
www.tiffany.com
www.tiffany.com
www.athena.ro

Căşti de calitate
Am pus ochişorii pe nişte căşti Bose şi cred că pe viitor, mă voi cadorisi cu ele sau cu un model similar. Mi-aş dori unele wireless care să îmi permită să ţopăi prin casă pe ritmul muzicii, fără grija cablurilor. Le-aş cumpăra pe cele cu efect de anulare al zgomotului, dar şi cele "simple" par super bune.

Kinlde
Singurul lucru pe care mi-l doream tare şi care va ajunge la mine în luna ianuarie este un e-book reader. Îmi place să citesc şi mi-e greu să car tot timpul cum mine cărţi sau reviste, aşa că acest micuţ Kindle va fi exact ec aveam nevoie. L-am comandat deja, însă va ajunge acasă la părinţii mei, prin urmare îl voi primi doar când merg în România, in ianuarie.

Nici unul dintre linkurile din articol nu reprezintă o afliere cu firmele enumerate. Sunt doar produse care îmi plac şi pe care le-aş cumpăra bucuroasă. 

Toate aceste sunt bucurii materiale, superficiale poate, dar sunt lucruri care mie îmi plac. Nici unul însă nu are farmec fără iubirea şi bucuria din sufletele noastre. Vă doresc multă sănătate şi Sărbători fericite!

Voi ce vă doriţi în această perioadă specială şi mai exact, ce vreţi să vă aducă Moşul?

4 comments:

Adelina Radu said...

Util beauty case-ul si la un pret decent. Nu-l observasem pe site-ul MUA.

Imi plac si cerceii selectati, sunt foarte delicati si feminini.
Sa-ti indeplinesti toate dorintele! :)

Adelina Radu said...

Multumesc din suflet Ruxandra! Un Craciun fericit iti doresc :)

Adelina Radu said...

Foarte faini cerceii cu fluturasi. Cat despre kindle, sper sa-l folosesti.. eu habar nu am unde e al meu.

Adelina Radu said...

Eu zic ca il voi folosi, citesc destul de mutl asa ca intentionez sa il tin tot timpul in geanta