December 1, 2012

Colaborare românească - review cremă Apidermaliv

La mulți ani dragi mei cititori, dragi români din toate colțurile lumii! Cu ocazia zilei noastre naționale, am ales astăzi să vă vorbesc despre un produs autohton, o cremă hidratantă de față de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj.

Din păcate, nu reușesc să folosesc atât de multe produse de înfumusețare românești pe câte mi-aș dori și rareori se întâmplă să le regăsiți pe blogul meu. Motivul principal e, evident, faptul că nu locuiesc în România și mi-e mai greu să le obțin, însă atunci când am ocazia folosesc cu plăcere produsele românești.

Unul dintre produsele autohtone pe care am avut ocazia să le testez în ultimele luni, a fost crema Apidermaliv.

Am primit această cremă de la prietena mea Adina care mi-a dăruit-o știind cât de curioasă sunt să încerc și eu produsele Complexului Apicol într-o perioadă în care toată blogosfera vorbea despre ele. Așa că prin intermediul său, am ajuns și eu să testez produsele Veceslav Harnaj.

Am încercat să o folosesc în câteva rânduri, însă din nefericre, nu prea m-am împăcat bine cu ea. Structura sa este cam grasă și nepotrivită pentru tenul meu mixt, mult mai prietenos cu cremele hidratante "ușoare", fluide, chiar cu textura de gel. Totuși, conform producătorului, crema aceasta este destinată tenului normal și mixt.

Deasemena nu mi-a plăcut parfumul acestei creme. În general, nu pun accent pe mirosul produselor și chiar prefer să folosesc creme fără parfum, însă atunci când acesta este totuși preyent, aș prefera să fie unul mai plăcut. totuși, să sperăm că incredientele naturale din acest produs sunt cele care îi dau mirosul neplăcut și nu parfumul prezent în incrediente este cel care îi oferă această aromă.

Despre cât de bine hidratează nu aș putea să vă spun cu exactitate. Am aplicat-o doar pe bărbie și mi s-a părut că hidratează bine, însă textura sa m-a oprit să o testez pe tot tenul. Asta nu înseamnă că e o cremă rea, dar eu sunt foarte pretențioasă cu produsele ce le aplic pe ten.

Crema are la bază laptișor de matcă (emolient), ulei de măsline (emolient, antioxidant și incredinet skin-identical) și unt de Shea (emolient). Incredinetele sale sunt Aqua, Olive oil, Beeswax, Lanolin, Cetyl alcohol, Shea butter,Sodium tetraborate (Borax - antibacteriant, dar și iritant), Cholesterol (emolient, incredient skin-identical), Royal jelly, Perfume.

Din păcate, Royal Jelly- lăptișorul de matcă - este instabil și ar trebui privat de contact direct cu lumina și aerul. Din păcate, crema este disponibilă într-un borcanel, iar după doar căteva utilizări lăptișorul își pierde mai mult ca sigur efectele benefice.

Produsul este disponibil într-un borcănel de 40 de grame, iar prețul acestuia este de 9,99 lei. Crema, precum și alte produse pe bază de miere de albine este disponibilă pe pagina producătorului aici.

Dacă vă recomand acest produs? Nu, însă vă recomand alte produse ale Complexului Apicol. Spre exemplu, v-aș recomanda să testați balsamul de buze despre care v-am scris mai pe larg aici.

Acest articol face parte dintr-o colaborare în blogosfera românească. Puteți citi articole similare și pe blogurile colegelor mele:
  1. http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/
  2. http://bydee-make-up.blogspot.ro/
  3. http://beauty-boutiqque.blogspot.ro/
  4. www.cristinatacaciu.wordpress.com
  5. http://dedeeasclothes.blogspot.ro/
  6. http://letmeborrowyourlipstick.blogspot.ro/ (Rally)
  7. http://midsummer-blog.blogspot.com
  8. http://valentinabucur.blogspot.com
  9. http://luizaburlacu.blogspot.com/
  10. http://niasmagiccloset.com
  11. http://cupcakesplendens.blogspot.ro/
  12. http://www.juliet.ro/
  13. http://alinabarbumake-up.blogspot.ro
  14. http://ioanadumitrache.ro/
  15. http://beautybyalexia.wordpress.com/

9 comments:

Adelina Radu said...

Aww, pare rau ca nu ti-a priit.
Te pup!

Adelina Radu said...

ce ieftinuta e! cui ii prieste, a dat lovitura...

Adelina Radu said...

Nu am testat decat gelurile de dus produse de ei si au fost destul de bune.
Crema aceasta cu siguranta nu o voi adauga pe wishlist.
Pupici

Adelina Radu said...

Nu am incercat crema de fata despre care vorbesti, dar in schimb imi place la nebunie balsamul de buze al lor.

Adelina Radu said...

Cred ca e o crema mai buna pentru ten matur. Mamei mele i-a placut mult de tot, mie mi s-a parut cam grasuta, desi imi hidrata tenul..

Adelina Radu said...

M-au tentat si pe mine gelurile de dus, cred ca le voi incerca cand mai ajung in tara.

Adelina Radu said...

Asa e, pretul e foarte bun

Adelina Radu said...

Stai linitsita. Cred ca avem cam aceeasi parere despre ea, nu? Te pup si eu!!!

Adelina Radu said...

Acela mi-a placut si mie, de aceea sunt inca curioasa sa mai incerc produse de la Complexul Apicol VH.