December 15, 2012

Fard de ochi cremă Elf

După ce am testat fardurile cremă Colour Tattoo 24H de la Maybeline am fost decisă să încerc și alte produse similare. Unul dintre acestea a fost fardul cremă de la Elf în nuanța Dawn.

Dawn este o culoare frumoasă, disponibilă într-un borcănaș de 4,7 grame ce vine însoțită de o mini-pensulă.



Cantitatea este mai mică decât cea a altor farduri cremă încercate, dar totuși suficientă pentru câteva zeci de folosiri. Eu l-am utilizat de minim 25-30 de ori si nu cred că am folosit nici un sfert din el.

Pensula inclusă este cam mică și ineficientă, așa că am preferat să folosesc o altă pensulă. Cea mai bună pensulă pentru aplicarea acestuia fard mi s-a părut cea pentru aplicarea fardului de pleoape (Base Shadow Brush) din setul pentru ochi Real Tehniques, deoarece este bună pentru a aplica produsul, dar și stufoasă.

Aplicarea poate fi puțin problematică, dar cu o blenduire bună culoarea se va așeză frumos pe pleoape.


În fotografia de mai sus,nuanța este destul de greu perceptibibil pentru că am aplicat o cantitate foarte mică. Pentru o culoare mai intensă, aplicați mai mult produs și veți obține culoarea dorită.

Fardul nu a fost testat pe animale, iar pentru cele preocupate de incrediente, imaginea de mai jos redă o listă cu toate cele conținute de acesta.

Eu am achiziționat acest produs de pe eyeslipsface.co.uk la prețul de 3,75 British Pounds și sunt mulțumită de el, iar dat fiind prețul său destul de bun, cred că voi mai cumpăra și alte nuanțe pe viitor.

Voua vă place acest fard cremă? Ce părere aveși de fardurile cremă?

5 comments:

Adelina Radu said...

e foarte greu peceptibil, poate de la lumina. folosesc farduri crema, imi plac. :*

Adelina Radu said...

Voi lucra mai bine la fotografii pe viitor, dar sa stii ca e o culoare destul de frumoasă si se vede bine pe pleoape

Adelina Radu said...

N-am incercat niciodata un fard crema, sunt curioasa cum se comporta.

Adelina Radu said...

Imi place cum arata..eu am avut de la ei tusul crema si iar e bun :)

Adelina Radu said...

Multumim pentru review! Nu am incercat nici un fard crema de la ELF inca.Te pup si iti doresc un inceput de saptamana cat mai placut! :*