December 19, 2012

Crema hidratantă Paula's Choice (Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel)

Crema hidratantă pentru ten mixt de la Paula's Choice - Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel, își așteaptă rândul la analizat de ceva vreme deja, așa că astăzi am zis că îi voi acorda privilegiul de a fi vedeta blogului.

După cum spuneam, mi-am cumpărat această cremă în luna mai și am folosit-o în fiecare seară de atunci. Este o cremă hidratantă, cu textură ușoară de gel. Se absoarbe cu ușurință în piele și nu este lipicioasă. 

Utilizând-o frecvent împreună cu alte produse pentru curățarea și exfolierea tenului, cremă mi-a lasat fața netedă și luminoasă. A fost exact produsul de care am avut nevoie pentru a preveni exfolierea, deoarece deseori pielea de pe nas mi se despinde în cojițe mici. Nu mi-a cauzat eruperi acneice, ba chiar pot să spun că alături de exfoliantul cu BHA în concentrație de 2% m-a ajutat eroic să stăpânesc probleme lunare ale tenului și chiar să scap de punctele negre.

Este o cremă recomandată pentru persoanele cu tenul mixt deoarece având la bază silicon, textura sa de gel îi permite să intre perfect în piele și să o hidrateze fără a lăsa o peliculă grasă. Pielea mea este destul de sensibilă, însă s-a împăcat de minunte cu Invisible Finish Moisture Gel. Am folosit-o chiar și în jurul ochilor și nu m-a iritat.

Având în vedere că este un produs Paula's Choice bănuiesc că nu este nevoie să vă mai spun despre faptul că este foarte bine formulată (fără parfum, coloranți sau iritanți), dar voi face o scurtă trecere în revistă a incredientelor. Acestea sunt: Aqua, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Glycerin, Bis-Phenylpropyl Dimethicone, Niacinamide, Laminaria Saccharina Extract, Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Tocopheryl Acetate, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Dipotassium Glycyrrhizate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Sodium Hyaluronate, Superoxide Dismutase, Isohexadecane, Panthenol, Propylene Glycol, Sodium Carbomer, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Polysorbate 80, Hydroxyethylcellulose, Lecithin, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.


În concluzie, pot să vă spun că Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel este crema mea hidratantă preferată. În curând mi se va termina și intenționez să îmi cumpăr un tub nou deoarece face ceea ce promite și prin urmare își merită toți banii! De altfel, aș spune că este un produs economic deoarece cantitatea sa de 60 de ml vă va ajunge pentru o perioadă îndelungată. Vă recomand să o folosiți seara, întrucât dimineața vă recomand să alegeți un produs cu protecție solară inclusă (precum Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants), dar ați putea să o folosiți totuși în combinație cu o cremă specială pentru protecție solară.


Ați încercat cremele hidratante de la Paula's Choice? Ce părere aveți despre aceste produse?

2 comments:

Adelina Radu said...

nu le-am incercat inca , dar vreau !

Adelina Radu said...

Este pe lista mea de dorinte alaturi de BHA 2% si o crema pt protectie solara. Sper sa-mi placa si mie. :)