October 12, 2012

ELF - haul

Buna tuturor,

Sunt sigură că aţi auzit deja de produsele Elf (cunoscute de asemenea şi prin denumirea iniţială eyelipsface) şi sunt curioasă dacă deţineţi vreun produs de la ei?

Astăzi vă voi prezenta bunătăţile care le-am primit la ultima mea comandă efectuat[ pe site-ul lor, produse ce au ajuns la mine într-o stare exemplară! Am ţinut să menţionez acest aspect, deoarece în trecut am primit colete cu farduri crăpate şi distruse, dar cei de la Elf UK au avut foarte mare grijă şi mi-au împachetat produsele "ca la carte".



Ce mi-am cumpărat?
  • Pentru conturare, am ales un Bronzer în nuanţa cool din Colecţia Studio (3,5 lire). Am preferat aceasta nuanţă deoarece nu are particule strălucitoare în ea şi mi se pare foarte potrivită pentru toamnă si iarnă.
  • Pentru iluminare am decis că am nevoie de Healthy Glow Bronzing Powder  în nuanţa Luminance. Sunt foarte încântată de acest produs, culoarea este exact ceea ce am vrut şi a costat numai 1,5 lire (Pudra este din Colecţia Essential). 
  • În ceea ce priveşte fardurile de pleoape, am fost foarte curiosă să văd cum arată în realitate culoarea Dawn din colecţia Studio Cream Eye Shadow (3,5 lire)! Auzisem multe lucruri despre consistenţa şi rezistenta acestor farduri aşa că nu am putut să le trec cu vederea. Nuanţa este frumoasă, însă din păcate deţin deja o culoarea asemantoare de la Maybelline (Colour Tattoo 24H), dar chiar şi aşa o voi folosi negreşit! Ca bonus, fardul a venit cu o pensulă mică, care îmi este cam inutilă, dar dacă nu deţineţi un arsenal de pensule deja, s-ar putea să vă fie de folos.
  • Ultimul, dar nu cel din urmă, este kitul pentru sprâncene în culoarea light (3,5 lire). Eram una dintre dintre puţinele fete din blogosfera de beauty care nu aveaun kit pentru sprâncene şi mi-am spus că trebuie să intru în rând cu lumea! 

Abia aştept să le încerc pe toate! Le voi face swatch-uri pentru a vă ajuta să vă faceţi o parerea mai bună despre ele aşa că vă invit să reveniţi pe blogul meu în zilele următoare pentru a descoperii mai multe despre cele prezentate astăzi.

Ce spuneţi despre aceste produse? Vă atrag cosmeticele Elf?

This post is also available in English on www.beautyincyprus.net

Off-topic, aş aprecia foarte mult dacă l-aţi vota pe Bandito în competiţia animăluţelor! Ne găsiţi la pagina 25!!!

Click aici
https://www.facebook.com/monsterscy?sk=app_476139322407048

14 comments:

Adelina Radu said...

Pe mine ma atrag, ma tenteaza de mult sa incerc primer-ul si inca unele lucruri...din pacate la momentul de fata imi cam ies fluturi din buzunare si portofel, ca in desene :)) dar soon....aa si cu pisica, nu stiu de ce nu vrea sa-mi deschida facebookul formularul :(...

http://colorspiritattitude.blogspot.ro/

Adelina Radu said...

De-a lungul timpului, mi-am comandat o multime de minuni de la elf, dar cele pe care le folosesc la fiecare machiaj sunt pensulele, primerul de ochi si pudra Luminance.
L-am votat si pe al' mic! :)

Adelina Radu said...

Multumesc din suflet!

Adelina Radu said...

Cred ca trebuie sa dai like inainte la pagina, sa te inscri pentru vot si dupa aceea sa votezi (poti da unlike dupa) - Multumesc oricum ca ai invercat, apreciez!

Adelina Radu said...

Sa le folosesti cu placere. si mie imi plac produsele ELF. :)
Pupici

Adelina Radu said...

Si eu sunt multumita de produsele elf achizitionate pana acum si mi-am si pus ochii deja pe altele noi :D. Abia astept swatch cu bronzerul :D

Adelina Radu said...

Sa le folosesti sanatoasa! Am si eu eyelinerul crema de la ei, un iluminator lichid, oja, si pensula stipple. Pensula a venit un pic turtita, insa in rest au fost foarte bine ambalate si sunt multumita de calitatea produselor. Pup!

Adelina Radu said...

Sa le folosesti cu placere. Am incercat sa votez pe Banditot, dar nu reusesc, desi m-am inregistrat. Incerc mai tarziu. Succes!

Adelina Radu said...

Sa le folosesti cu placere! Eu am multe produse de la elf si decat fardurile m-au dezamagit... Bandito e f frumos :X:X:X L-am votat deja :P

Adelina Radu said...

Multumesc

Adelina Radu said...

Multumesc.. si miau!!!!!!

Adelina Radu said...

am comandat acum vre-un an jumate cam 15 produse , din care 5 erau defecte , am renuntat apoi !

Adelina Radu said...

Nu ai cerut sa iti returneze bani pe ele? Eu am avut norocul ca totul sa fie ok

Adelina Radu said...

Buna , binenteles ca ar fi frumos sa facem o intalnire a fetelor din Oradea care se invart in aceasta frumoasa si palpitanta blogosfera :D iar legat de produsele ELF , eu pot spune ca am fost fericita deoarece de cate ori am comandat am primit produsele intacte si ma declar multumita avand in vedere pretul lor :)
pupici
keep in touch !!!