October 10, 2012

Black french (NOTD)

Probabil şi voi aţi observat pe internet poze cu ceea ce pare a fi un french negru, o combinaţie între o ojă mată ca bază şi tipsurile colorate cu ojă lucioasă. Ei bine, am încercat şi eu această grozăvie, dar din păcate, rezultatul nu a fost aşa cum m-am aşteptat. Negrul mi e pare o culoare destul de pretenţioasă în manichiură deoarece orice greşelă iese foarte bine în evidenţă.

Pentru început am folosit o bază MUA - Mua Nail Varnish Shade 2.


Am aplicat peste această bază, un top coat matifiant de la Flormar, am folosit tipsuri pentru french, iar pe vârfuri am mai aplicat un strat de ojă neagră MUA. Rezultatul final:


Puteţi citi această postare şi pe blogul meu în limba engleză www.beautyincyprus.net.

Vă mulţumesc!

5 comments:

Adelina Radu said...


De cand spun ca incerc si eu manichiura asta si n-am mai apucat. Mie imi place tare mult cum ti-a iesit, se vede foarte bine diferenta dintre patul unghiei si tipsuri. Ai putea incerca si pe alte culori, pentru ca rezultatul e frumos si tie ti-a iesit bine. Si daca nu vrei sa te murdaresti pe margini, poti lipi scotch :D.
Te pup. 

Adelina Radu said...

Mie imi place cum au iesit, sunt pozele prea micute ca sa le gasesc vreun cusur. :) Poate e oja MUA de vina, am si eu una si am observat ca se aplica uratel.

Adelina Radu said...

 Am incercat deja si pe albastru si data viitoare cred ca voi incerca rosu :)

Adelina Radu said...

foarte dragut! vreau si eu ;)

Adelina Radu said...

Mie nu imi iese aceasta combinatie niciodata asa incat sa imi placa. Am si eu top coat matifiant de la Flormar si mai mult topeste oja de baza nu matifieaza, adica nu are o textura frumoasa la final. si din aceasta cauza nu prea o folosesc.