October 8, 2012

Autumn crackle (NOTD)

Vă amintiţi ojele pe care vi le-am arătat lunea trecută aici? Ei bine, m-am gândit să le testez şi am creat o manichiura care mie îmi inspiră toamnă. Este foarte simplu de făcut şi chiar drăguţă. Ei, dar sa nu mă mai lungesc... şi să vă arat ce a ieşit:


Am folosit oja Golden Rose şi oja crakle Alix Avien (de aici). Deşi auzisem că acest crackel al celor de la Alix Avien nu ar fi foarte bun, eu am fost foarte mulţumită de felul în care s-a întins şi s-a "crăpat" pe unghiuţe şi sunt hotărâră ca data viitoare când voi ajunge la un stand Alix Avien (cam peste 2 săptămâni) să mai încerc şi alte produse.

Vouă vă plac produsele Alix Avien? Credeţi că trebuia să mai adaug ceva la această manichiură?

8 comments:

Adelina Radu said...

Nu sunt mare fana al ojelor care crapa, dar acesta arata chiar foarte bine, nu este agresiv ci chiar finut! 

Adelina Radu said...

Imi place f mult, nu as mai adauga nimic :D Eu am avut o oja crakle Alix Avien si mi s-a uscat f repede, am apiucat sa o folosesc decat de 3 ori...

Adelina Radu said...

Foarte faina manichiura, simpla si de efect! Cand folosesc oje crackle si eu le aplic doar pe inelar! Produs Alix Avien am un ruj, chiar fainut :) Si rezista chiar bine pe buze!

Adelina Radu said...

Ce unghii frumoase ai! :)

Adelina Radu said...

Deci va trebui sa iau aminte si sa o folosesc cat mai mult pana nu se strica!

Adelina Radu said...

au crescut unghiutele fetei! :*

Adelina Radu said...

Imi place mult manichiura asta, e simpla si de efect, in plus iti sta si foarte bine cu oja nude. Ai niste unghiute superbe! Ma bucur ca ti-am descoperit blogul! Pupici!

Adelina Radu said...

Multumesc pt. cuvintele frumoase :)