September 17, 2012

Iherb haul - update - ofertă cu 10$ off!

Bună dragelor! Vă vorbeam în articolul de ieri despre iherb.com şi am observat că v-ar tenta şi pe voi să faceţi o comandă aşa că am o noutate: folosind cuponul ADU995 puteţi beneficia acum de 10$ reducere dacă prima voastră comandă depăşeşte suma de 40$ (în mod normal cuponul oferea o reducere de 5$).

Aşa că dacă doriţi să puneţi o comandă şi aţi tot amânat acest lucru, acum e momentul. Transportul prin Airmail costă 4$ (sau 6$ pentru comenzile sub 40$ - mai multe detalii aici)

Dacă aveţi nelămuriri legate de modalitatea de a pune o comandă, alegerea produselor sau alte detalii legate de Iherb vă rog să mă contactaţi! Voi face tot posibilul să vă ajut.

Pentru a citi articolele în care v-am mai vorbit despre produsele Iherb, vă invit să daţi click aici.

Discaimer - acest articol are scopul de a face reclamă site-ului Iherb, promovarea stând la baza unui program de colaborare. Nu îmi asum responsabilitatea pentru comenzile sau produsele pe care acest site le oferă, dar îmi exprim prin articolele de pe blog părerea sinceră despre produsele pe care le-am cumpărat eu prin intermediul site-ului mai sus amintit.

2 comments:

Adelina Radu said...

buna
ma poti ajuta.te rog, sa trimit o comanda pe iherb ?
imi poti scrie pe mail miha0177@gmail.com si poate vorbim la telefon
multumesc

Adelina Radu said...

Ti-am scris mail