September 9, 2012

Fast NOTD

Astăzi vă prezint o manichiură de care nu sunt foarte mândră, însă e încercarea mea de a surprinde sclipirile unui lac pe care mi l-am luat acum 3 săptămâni dintr-un magazin numit Claire's. Probabil că unele dintre voi sunteți deja familiarizate cu el, însă eu nu am unul în oraș și m-am bucurat să îl redescopăr. 

De data aceasta, oja aleasă de la Claire's a fost un sclipici albastru-roșu pe care l-am ales în spiritul vacanței Londoneze în care mă aflam. Alături de oja Claire's, mi-au mai fost de folos șiO ojă albă Nail Art de la Flormar, un roșu Nail Art de la Golden Rose și un roz sidefat de la acceași firmă.
Am aplicat un strat din sideful Golden Rose și am creat pe inelar un mic model cu ojele cu pensulă subțire, model în mijlocul căruia am pus un vârf de sclipici. Știu că nu e cine știe ce grozăvie și că ar mai fi trebuit măcar un strat de bază roz, dar pentru o manichiură făcută pe fugă eu am fost mulțumită.

Alte idei legate de cum aș putea să mai folosesc acest sclipici?

Vă mulțumesc că ați trecut pe la mine pe blog și vă doresc o zi frumoasă!

5 comments:

Adelina Radu said...

Nice :) Foarte finuta! :*

Adelina Radu said...

 Arata interesant si original :P

Adelina Radu said...

Poti sa utilizezi sclipiciul pe intreaga suprafata a unghiei aplicat peste o oja deschisa sau inchisa la culoare sau aplica doar ca si accent peste unghia inelara. Este o oja superba!

Adelina Radu said...

Voi incerca, multumesc de sugestie!

Adelina Radu said...

Really? Mie imi era teama ca nu va placea nimanui :(