September 16, 2012

Cumpăraturi de la Iherb.com (Iherb Haul)

Bună dragelor! Cum e weekendul vostru până acum? Ei bine, sper că aveți parte de multă relaxare pentru că de mâine o nouă săptămână grea ne va pune la încercare. Știu că nu trebuia să vă amintesc asta, dar tot ce vreau să vă spun este să vă bucurați de această duminică frumoasă!

Vă mai amintiți faptul că miercuri vă spuneam că vor urma o serie de hauluri? Ei bine, astăzi vreau să vă arat noile produse pe care mi le-am luat la de iherb.com și de care sunt foarte mulțumită!


Am pus în sfârșit mâna pe pensulele de la Real Tehniques și pot să vă spun că sunt cu adevarat îndrăgostită de ele. Își merită toți banii! Ca să nu mai vorbim de faptul ca pe iherb.com acestea costă numai 17,99$ în timp ce în magazine din Londra eu le-am găsit la 24 de lire setul.

Astfel, mi-am cumpărat setul de pensule pentru ochi și setul de pensule pentru față. Pe lângă cele două seturi mi-am cumpărat varianta mini a deodorantului Crystal (pe care îl am deja în varianta full size și i-am făcut review aici), un complex de B-uri de la Country Life (foarte bine formulat!) și am ales să testez un supliment nutritiv energetic de la Doctor's Best (ce ajută în stabilizarea nivelului de zahăr în sânge).

Ce spuneți despre comanda mea? Vă plac produsele? Dacă doriți mai multe detalii despre oricare dintre acestea spuneți-mi printr-un comentariu și eu voi pregăti review-uri pentru voi!

Și nu uitați, la prima voastră comandă de pe iherb.com puteți beneficia de o reducere de 5$ folosing la check-out codul ADU995! Reducerea aceasta poate fi folosită chiar dacă alegeți să beneficiați și de alte oferte promoționale deoarece discounturile se vor cumula! Transportul costă doar 4$ pentru livrări în România și Uniunea Europeană. (Dacă aveți nevoie de ajutor cu siteul iherb vă rog să îmi spuneți și voi încerca să vă ajut)

O zi minunată!

19 comments:

Adelina Radu said...

Imi plac foarte mult pensulele :) sa inteleg ca ai fost multumita de ceea ce ai comandat pe acest site? ma refer la calitatea produselor, pret, timpul si starea in care au ajuns :)

Adelina Radu said...

Buna!:*
Cum ai platit comanda? La primirea coletului sau cu cardul?:D Imi doresc mult aceste pensule:X 

Adelina Radu said...

eu inca sunt wtf la faza cu in us st substantial mai ieftine decat in uk, desi sunt designed de un mua din anglia..
si eu am seturile pe wish list, pana acum mi-am luat doar pensula de shading

Adelina Radu said...

Nu stiu exact, dar poate sunt produse in SUA? Iti place cea de shading? Esti multumita de ea?

Adelina Radu said...

Am platit cu cardul de fiecare data cand am comandat de la ei (nu e prima mea comanda). Sincer, nu stiu daca se poate plati numai la primire :( Ce pot sa spun e ca sunt de incredere si trimit pe bune ce promit, partea proasta e ca trebuie sa astepti ceva pana acunje coletul. Eu le primesc cam in 2-3 saptamani, dar am auzit ca sunt unele fete ce au asteptat si mai mult. Asta insa e la livrarea clasica ce costa 4 sau 6$, stiu ca poti comanda si prin DHL, mai scump, dar mai sigur.

Adelina Radu said...

Da, intotdeauna mi-au ajuns la timp. Cum ii spuneam Dinanei mai sus, am auzit de la alte fete ca si-au primit coletul cu intarziere, dar la mine a ajuns la timp. Pretul a fost mai bun decat pe alte siteuri, iar starea produselor ok (fara incidente)

Adelina Radu said...

dap sunt produse in sua, dar tot ma semi-amuza, semi-enerveaza faza:))
imi place si vreau si seturile foarte mult, insa inainte sa com tot citisem de pachete iherb care nu sosisera la destinatie si am zis sa fiu precauta si sa dau o comanda relativ mica.

Adelina Radu said...

Daca vrei sa fi sigura ca ajunge coeltul si sa vezi la orice ora unde e, poti comanda prin DHL, dar va fi mai costistitor. Eu am facut asta o data si la vama mi-au impus raxe marisoare, care prin posta clasica nu mi-au fost solicitate. Pe de alta parte stiu fete a caror colete erau "pierdute" si in urma catorva mailuri (date la curierii ce trimit coletele iherb din State - in general tot DHL se ocupa de ele, dar intr-un regim mai "lent") acestea si-au gasit drumul spre casa.

Adelina Radu said...

Sa le folosesti cu drag. Pensulele le vreau si eu neaparat:)

Adelina Radu said...

A fost si prima data cand am dat comanda at si d-asta am zis sa testez intai terenul:)). dar a venit in cateva zile asa ca acu m-as risca la seturi tbh

Adelina Radu said...

 Multumesc. Sa ti le comanzi cand ai posibilitatea, merita!

Adelina Radu said...

Sa le folosesti cu drag!

Adelina Radu said...

Imi plac pensulele mov :D Dar stau deoparte, am ce-mi trebuie momentan :)
Sa le folosesti cu placere!

Adelina Radu said...

 Multumesc

Adelina Radu said...

Sa le folosesti cu placere. Pensulele arata foarte, foarte bine. :)
Pupici

Adelina Radu said...

Si mie mi se par pensulele RT super misto! Eu am doar setul pentru fata dar planuiesc sa il iau si pe cel pentru ochi. 

Adelina Radu said...

Sa le folosesti cu placere. Ma tenteaza foarte mult sa cumpar si eu cate ceva de pe acest site.

Adelina Radu said...

Buna Adelina, am o mare intrebare... am dat deja prima mea comanda pe iherb si vroiam sa te intreb cam in cat timp ajunge coletul la posta? multumesc mult:*

Adelina Radu said...

Depinde, mie mi-a ajuns si in 2 saptamani si in 4.