April 12, 2012

Propunerea Vichy: noul Normaderm!

Cu siguranţă multe dintre voi v-aţi confruntat cu problemele cauzate de acnee. Eu mă consider o norocoasă deoarece niciodată nu pot să spun că mi-a dat cu adevărat de furcă, deşi câte un coşuleţ din când în cand tot mi-a apărut.

În ultima vreme, am căutat informaţii despre produsele pentru îngrijirea tenului cu probleme deorece surioara mea se confruntă cu o acnee urâtă la doar 11 ani. Normal că primul pas a fost drumul la dermatolog, însă acesta i-a recomandat Eryfluid, o soluţie destul de puternică pe bază de eritromicină şi m-am gândit că nu ar fi rău să îi cumpăr nişte produse efieiciente de ăngrijire. Încă nu am luat decizia finală, însă în căutările mele am dat peste un articol de al lui Jules în care se vorbea despre Normaderm de la Vichy şi m-am gândit să vă spun şi vouă ce am descoperit.

Special creată pentru tenul cu probleme, gama Normaderm include produse pentru tratarea, îngrijirea şi machiajul celor ce se confruntă cu această dilemă. Produsul "vedetă" este crema hidratantă pentru transformarea totoală a tenului (vezi foto) şi a fost creată pentru a corecta cele 6 semne principale ale tenului cu probleme:
  1. Imperfectiuni
  2. Pori dilatati
  3. Luciu
  4. Roseata
  5. Pete post-acnee
  6. Relief uniform 

Produsul de fată include incrediente dermatologice exfoliante (despre care aţi mai auzit cu siguranţă), precum: LHA (lipohidroxi acid), acid glicolicacid salicilic şi incrediente hrănitoare calmante precum glicerina si uleiurile emoliente.

Gama mai include:

  • o masca 3 în 1, 
  • o soluţie micelară de curăţare şi demachiere, 
  • un gel pentru curăţarea în profunzime cu apă, 
  • o loţiune astringentă purificatoare, 
  • o cremă cronoactivă pentru noaste şi 
  • chiar o cremă antirid pentru tenul matur cu probleme
Cei de la Vichy spun că dacă o vom încerca, efectele benefice se vor face simţite din a 7-a zi. Eu nu pot să vă garantez cu certitudine acest fapt pentru că nu am testat-o, însă sunt tare curioasă dacă voi aţi încercat-o şi ce părere aveţi despre acest produs.

Dacă vă tentează să câştigaţi aceste produse vă recomand să intraţi pe pagina lui Jules pentru că pe blogul său organizează un concurs ce le are ca premii!

No comments: