April 18, 2012

Pressed Powder - MUA

Pentru că în ultimele zile s-a vorbit mult despre produsele MUA, m-am gândit că ar fi util să fac un review pudrei (Pressed Powder) pe care o am de la aceştia.
Pudra este disponibilă în 4 nuanţe, iar eu o am pe cea numărul 3. Este pigmentată, se aplică uşor şi lasă un aspect mat, fără a încărca faţa. Tenul meu este mixt şi nu am probleme mari cu strălucirea inestetică, dar cred că ar fi potrivită şi pentru un ten mai gras. Este eficientă în fixarea machiajului, iar o dată aplicată prelungeşte rezistenţa fondului de ten, astfel încât machiajul îmi ţine întreaga zi.
Pentru a îi suprinde cât mai bine culoarea, am realizat pozele la lumină naturală, iar poza de deasupra redă cel mai bine realitatea. În funcţie de tenul dumneavoastră puteţi alege nuanţa potrivita din paleta de culori. 

În cutie găsiţi 5,7 grame de pudră presată - o cantitatea pe care eu o consider suficientă - inscripţionată cu iniţialele companiei.
Incredientele pudrei (conform etichetei) sunt: talc, mica, paraffinum liquidum, tocopherol, petrolatum, propylparaben, methyparaben, tocopheryl acetate, parfum, alpha-isomethyl ionone, butyphenyl, methylpropional, coumarin isoeugenol, limonene, linalool +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.
Preţul acestei pudre este de 1 £ pe site-ul http://www.muastore.co.ukLivrarea a fost 7,50£, iar pentru România costurile de livrare sunt  de 4,95£.

Dacă merită? Dacă doriţi să vă achiziţionaţi produse MUA puteţi să o includeţi în lista de cuumpărături. Eu nu aveam nevoie neaparat de ea, însă i-am dat o şansă şi nu îmi pare rău. 

Nu obişnuiam să folosesc des pudră aşa că experienţa mea cu aceste produse este limitată, însă nu a fost mai prejos decât produsele încercate anterior (Rimmel Stay Matte Pressed Powder şi Maybelline Pressed Powder - gama verde). Pentru cele interesate, pot să îi fac un swatch pentru a vedea cum arată pe ten.


Mie îmi place, iar Bandito o aprobă, în final rămâne să îmi spuneţi şi părerea voastră.



2 comments:

Adelina Radu said...

Chiar imi cautam pudra si nu stiam ce sa cumpar. Mi-ai usurat decizia! Ti-am acordat un premiu ca imi place mult blogul tau 
http://andicolouryourlife.blogspot.com/2012/04/one-lovely-blog-award.html

Adelina Radu said...

Ma bucur ca am putut fi de folos si multumesc frumos de premiu :*

În data de 18 aprilie 2012, 14:17, Disqus <
> a scris: