June 19, 2013

Un "haul" consistent!

în ultimele săptămîni am dat năvala în magazine de cosmetice și am făcut prăpăd în portofelul meu. Erau însă promoții și nu puteam să le rezist! Dacă prietenul meu nu s-a declarat încântat să vadă "tona de cosmetice ce ne umplă casa", sunt sigură ca voi sunteți câtuși de puțin curioase de noile achiziții.

Dintr-un târg de cosmetice am cumpărat săptămâna trecută următoarele:
  • Fixativ mare și mic (pentru călătorii) Elnett de la L'Oreal - preț 3 euro (preț normal aprox. 12 euro) Acesta l-am văzut pe site-urile din România si la 70 de lei, ceea ce mi se pare de-a dreptul absurd!
  • Vopsea de păr L'Oreal Casting - Sublime Mousse - preț 4 euro (preț normal aprox. 10 euro)
  • Spumă de păr L'Oreal Professional din gama Play Ball - pret 4 euro (preț normal aprox. 13 euro)
  • Loțiune Smooth Essence de la L'Oreal Professional din gama Texture Expert pentru întreținerea vârfurilor - preț 5 euro (nu am idee cât e prețul normal, dar pe LookFantastic apare la 21,35 euro)
Menționez că nici un produs nu e și nici nu va expira în curând, dacă cumva credeați că sunt capete de stocuri.

După târgul de cosmetice am dat năvala la turci! Mai în glumă, mai în serios, tot săptămîna trecută am ajuns în Nicosia, iar pentru că am avut puțin timp liber la dispoziție am mers fuguța în partea turcă pentru a-mi lua oje! Din păcate, magazinul oficial Flormar (cel ce figureaza pe site-ul lor) nu exista la locația menționată de ei pe Google Maps (și am aflat asta pe "picioarele mele" pentru că am mers aproape 3 km să îl caut - și evident, alți 3 km înapoi). Am cam exagerat cu ojele, dar în acea zi am avut mult de umblat după tot felul de acte (am mers pe jos cam 11 km), așa că le meritam!
În fotografia de mai sus găsiți:
  • Un nou base coat L'Oreal, luat de la târgul de care vă vorbeam mai sus. Prețul a fost de 2 euro, iar în oraș la mine se găsește în mod normal cam la 5 euro,
  • Un top coat Flormar,
  • 3 noi oje din colecția Light Summer de la Flormar - LS02, LS05 și LS07. Am mers în partea turcă anume pentru ele, sperând să le cumpăr foarte ieftin, dar au fost tot 2,5 euro - cât am plătit pentru ele și în Barcelona. Postări despre celelalte oje din colecția Light Summer de la Flormar găsiți aici (haul), aici (LS08) și aici (LS03). Am 5 din 10, cred că ar trebui să mă opresc!

  • Am pus mânuța și pe două oje Pastel: un oranj cu irizații roz și un cafeniu. Prețul lor a fost destul de bun. Le-am luat tot din Ciprul de nord și am plătit 1,6 euro/bucata.
  • Iar pentru final, la capăt de linie, găsiți un verde turbat de care eu una m-am îndrăgostit - îl port deja pe unghiuțe :) Oja Essie, nuanța Mojito Madness - a fost luat cu 5 euro de la târgul mai sus amintit, deși în mod normal la noi costă 12,5 euro bucata.
Ce spuneți voi: am făcut bine că le-am cumpărat? Știu că sunt multe, dar cum să reziști la așa reduceri? Voi cum ați fi procedat în locul meu?

12 comments:

Adelina Radu said...

uhu, cate sunt! sa le folosesti cu placere :*

Adelina Radu said...

Multumesc

Adelina Radu said...

normal ca ai facut bine :)

Adelina Radu said...

Cand sunt promotii trebuie profitat! :)
Ojele au culori perfecte pentru aceasta vara, sunt foarte frumoase!

Adelina Radu said...

Oooo nici nu ii chiar asa de HUGE haul-ul :))) Iar parerea barbatilor despre cosmeticele noastre...cui ii pasa?! Daca ne vor fericite si frumoase/intretinute trebuie sa suporte consecintele :)
Ai achizitionat produse faine si la preturi super!

Am observat si eu cat costa L'Oreal Elnette in Romania...why? Abia astept sa-l incerci si sa ne spui daca este ceva diferenta intre Elnette si o alta marca de fixativ (your choice) mai bunicel - sa vedem daca macar merita pretul gigantic :)

Adelina Radu said...

Da, sunt de "sezon"

Adelina Radu said...

Stiam eu ca ma vor aproba fetele mele :)

Adelina Radu said...

Cand vad ca aici se vindea la 3 euro, ma gandesc ca adevaratul cost de productie e ft mic. Prin urmare totul e adaos. Eu stiu ca mai trebuie sa faca o lumea o paine, dar cand pretul ajunge de 10 ori mai mare, se exagereaza.

Adelina Radu said...

Imi plac foarte mult ojele alese, sa le folosesti cu placere! :*

Adelina Radu said...

Ma bucur, multumesc!

Adelina Radu said...

Am si eu un elnett, l-am gasit acasa la mama si mi l-am adjudecat. :) Si asa ea nu-l foloseste.
L-am testat o data, mi-a placut ca nu face parul batz, dar coafura n-a rezistat. Nu-i atribui lui vina, nimic nu-mi poate face buclele sa reziste.

Din poza cu ojele, eu nu observ decat Flormar. Asa mult imi plac! Au scos acum o colectie nou, wet look, au un verde-albastru f frumos.

Sa le folosesti cu placere!

Adelina Radu said...

Vai, cum e oja aia verde de la Essie. Am si eu un fixativ Elnett, dar din pacate nu face fata parului meu :( Sa le folosesti iubita!