February 14, 2013

Unghiuțe aniversare (NOTD)

Pentru că a fost ziua mea, am dorit ieri să port o manichiură mai deosebită. Deși a fost foarte greu să mă decid, am reușit în cele din urmă să creez un model finuț, pe placul meu.

Am folosit pentru realizarea acestei manichiuri două oje de la Flormar și o ojă Konad pentru ștampiluțe.
Am aplicat pe inelar nuanța M108 de la Flormar Supermatte, iar pe restul degetelor nuanța 372 Flormar Nail Enamel. După aceea, am creat cu ajutorul unei plăcuțe de la Konad modele florale pe restul unghiilor, folosind albul special Konad pe unghiile colorate în nuanța portocalie M108, iar apoi acceași nuanță de la Flormar a fost utilizată pentru modelul de pe inelar. Deși acest din urmă model s-a văzut destul de greu, oja Flormar nefiind destinată imprimării de ștampiluțe, rezultatul a fost unul discret care mi-a plăcut.
La final, am folosit luciul "Hard as Nails" de la Sally Hansen.
Din păcate, trebuie să vă spun că oja de la Flormar Supermatte m-a dezamăgit din punct de vedere al aplicării. Primul strat s-a adunat inestetic, lăsând părți goale pe unghie. A fost absolut necesar un al doilea strat pentru a estompa greșelile făcute de primul.
Click pe poze pentru mărire.
Per total, mi-a plăcut această manichiură și m-am simțit bine purtând-o. Vouă cum vi se pare?

7 comments:

Adelina Radu said...

Foarte dragute unghiutele tale! Culoare superba, model girly :) I like it :D

Adelina Radu said...

Dragalas!

Adelina Radu said...

Foarte dragute ! :*

Adelina Radu said...

O manichiura eleganta si discreta, imi place!
Si forma unghiilor tale imi place, patrate, dar usor rotunjite.

Adelina Radu said...

Superba manichiura ta!~ Imi cer scuze,am ratat ziua ta,dar cred ca oricand sunt binevenite urarile de bine,deci la multi ani cu intarziere si sanatate!

Adelina Radu said...

La multi si frumosi ani!
Ai avut o manichiura foarte frumoasa. Imi plac mult nuantele alese. Sunt finute si de bun gust!

Adelina Radu said...

Imi pare rau ca am ratat ocazia ca sa iti urez toate cele bune la timp, dar in limba maghiara exista o zicala, 'mai bine mai tarziu decat niciodata' asa ca iti doresc tot binele, sanatate si multe bucurii. Manichiura ta este foarte frumoasa, feminina si eleganta!