January 29, 2019

Obisnuiam sa fiu blogger...

Ei bine, e un mod de a spune pentru că nu am fost niciodată cu adevărat blogger. Nu m-am dedicat acestei activități așa cum trebuia scriind zilnic și tematic, însă îmi făcea plăcere din când în când să îmi aștern gândurile pe această pagină.

Un astefel de moment am simțit și în această dimineață când m-am trezit cu dorul de a-mi împărtășii gândurile aici. Vreau în luniile ce urmează să povestesc despre călătoriile și experiențe mele, despre ce mă încântă și ce mă entuziasmează. Despre ce am făcut în ultimii ani de când nu ați mai auzit de mine și despre lucrurile care mă preocupă zi de zi.
În ultimii ani am călătorit, am călătorit mult! Iar în pelegrinările mele mi-am explorat din plin pasiunea pentru gastronomie si ceaiuri! Am descoperit culturi și tradiții noi. Mi-am aprofundat cunoștințele despre îngrijirea pielii, nutriție și sănătate dintr-o perspectivă ștințifică. Am căutat cele mai bune produse în cele mai îndepărtate colțurile ale lumii, am mâncat cele mai gustoase preparate, am cunoscut cele mai drăgălașe pisicuțe și m-am regăsit în fiecare. Mi-am dat seama că nu vreau să mă mai ascund în spatele cuvintelor amabile, că e momentul să spun doar ce cred și ce e important pentru mine.
Mi-am îndeplinit visuri vechi și mi-am creionat ambiții noi. Am cucerit Inca Trail, am explorat superbele cascade in Islanda, am cutreierat Japonia, m-am lăsat copleșită de aglomerația din Shanghai, m-am îndăgostit de albastrul apei din Caraibe, am rămas fără suflare văzând fiordurile norvegiene, am mers cu sania trasă de husky la Cercul Polar, am plâns copleșită de romantismul Parisului, am cochetat cu ideea de a rămâne în Olanda, m-am lăsat impresionată de Scoția, mi-am declarat iubirea pentru tot ce inseamna penisnula Iberică, am adorat din toții porii New Yorkul și am explorat fiecare părticică din Anglia.
Mai multe despre povestea mea... in zilele ce urmează!

No comments: