August 12, 2017

Cum a fost la UNTOLD?

Vă spuneam ieri că am fost weekendul trecut la Untold mi-a placut la nebunie festivalul! A fost deosebit de plăcut și de ciudat în același timp să fiu atât proape de casă, deși nu am reușit să ajung la Oradea. Am vrut să fiu turist în Cluj și din in fericire m-am întâlnit cu câțiva prieteni dragi ce au venit și ei la festival (cea mai buna prietenă a anilor mei de liceu, ce locuiește în US, a fost și ea acolo!).

Știu că nu toată lumea gustă acestui stil de muzică, însă mie îmi place muzica electronică și în special trance-ul. Probabil ați auzit deja de seara de sâmbătă (când mi-aș fi dorit și eu să stau până la sfârșit) în care Armin van Buuren a mixat legendar până în zori, dar din păcate oboseala și-a spus cuvântul și m-am retras spășită, în jur de ora 6.  Din păcate, e al doilea concert al lui Armin la care particip și nici prima dată, în august 2011, nu am reușit să stau până la final, însă data trecută am avut scuza că lucram a doua zi, concertul fiind într-o zi de joi.

Dar, per total, mi-au placut la nebunie atmosfera de la festival, decorațiunile și, bineînțeles, mai toți DJ-ii, iar cele patru zile de festival mi-au redeschis apetitul pentru concerte și muzică electronică. Totul a fost perfect!

În cazul în care nu ați fost încă la Untold, vă recomand din suflet sa mergeti dacă doriți să vedeți cât de reușit e acest festival autohton și să vă convingeți și voi ce eveniment tare se poate organiza la noi în țară! Ca să înțelegeți mai bine vă las câteva poze pe care le am făcut în zilele petrecute în Cluj și niște filmulețe cu momentele magice.

Pozele de mai jos sunt de pe Instagram ;)

Noup, la Armin nu am facut poze pentru ca eram prea entuzismată :)
A post shared by Adelina Radu (@adelina.radu) onA post shared by Adelina Radu (@adelina.radu) on

A post shared by Adelina Radu (@adelina.radu) on

A post shared by Adelina Radu (@adelina.radu) on

A post shared by Adelina Radu (@adelina.radu) on

A post shared by Adelina Radu (@adelina.radu) on

1 comment:

Florina Pandrea said...

Am fost și anul acesta. Amazing experience, voi scrie și eu curând. 💟💞