February 20, 2016

Classy nails - OPI and Ciate NOTD

Bună fetelor,

A trecut vreme bună de când v-am scris ultima dată! După cum vă spuneam data trecută, 2016 a venit cu o relocare pe o insulă mai mare... mult mai mare! Am lăsat in urmă căldura, marea și palmierii superbi din Limassol pentru Londra! Veți spune și voi, ca multă lume care a încercat să ma convingă să rămân în Cipru, că îmi va fi dor de soare, însă adevărul e că nimic nu mă oprește să merg în weekenduri în Limassol, mai ales că în cei 6 ani acolo mi-am făcut mulți prieteni!

Londra e cu totul diferită, dar e frumoasă în felul ei! Nu poți să contești farmecul său când simți că tot orașul e plin de viață! Dacă ați fost in City, stiți la ce mă refer... Pentru că e vorba de o schimbare majoră, am dorit neaparat să mă simt "acasă", iar pentru asta am ținut să aleg un apartament cel puțin la fel de frumos precum cel în care am locuit în Limassol și, deși nu a fost ușor, am găsit unul minunat, pe malul unui lac! 
Se pare că nu va trebui să renunț nici la sporturile pe apă :)

Pe lângă toate activitățile interesante, acest oraș îmi oferă și acces la toate cosmeticele pe care mi le doream! La mai puțin de 2 minute de locul meu de muncă găsesc magazine cu produse Nars, Benefit si multe altele la care în Cipru doar visam! 

Printre primele cumpărături s-au numărat bineînțeles și niște sticluțe minunate cu poțiuni colorate! Prin urmare, azi vă voi arăta două oje superbe pe care le-am luat la un preț super bun (chiar foarte bun aș spune eu) și manichiura creată cu ele. 

Am ales așadar o ojă Ciate PP283 în nuanța Rain Check (2,5lire) și o altă ojă OPI în nuanța DS 045 Lapis (3 lire). Prima ojă am primit-o la achiziția unei reviste (revista cam slabă din punct de vedere al conținutului editorial, dar și-a meritat banii datorită ojei), iar pe cea OPI am cumpărat-o din TK MAXX (un lanț de magazine prezent și in state cu denumirea de TJ MAXX - sigur ați auzit de el dacă urmăriți blogărițe din state).

Cele două oje superbe sunt albăstrui-mov, dar din păcate camera nu a surpins foarte bine nuanțele. Pentru a vedea mai bine tenta violet, vă rog să dați click pe imaginea cu sticluțele de ojă (am încercat să modific digital culorile acelei poze ca să reflecte culoarea reală).
Ca astea sunt nouătațile mele pentru astăzi, dar voi mai reveni cu altele cât de curând! 

O zi frumoasă!

1 comment:

Unknown said...

Ojele sunt superbe <3 Si manichiura e foarte eleganta <3