March 26, 2015

Review CLINICAL 1% Retinol treatment - Paula's Choice

Când am auzit pentru prima dată de tratamentul cu 1% retinol de la Paula's Choice am fost foarte curioasă sa îl încerc. La acea dată produsul nu era disponibil în Europa așa că a trebuit să trag câteva sfori pentru a-l obține. Totuși, nu am avut curajul să investesc 55$ într-o sticluță mare cu 30 de ml și m-am rezumat la o mostră deluxe de 5 ml. Ați spune că e o cantitate mică de produs în acest recipient însă trebuie să vă spun sincer că cei 5 ml au fost suficienți pentru a observa rezultate!
Am folosit acest produs seara după demachiere, curățare și o ușoară hidratare cu un toner (pentru prima etapă am folosit folosesc un lapte demachiant Blanchette din Kaufland, pentru curățare un cleanser Alba Botanica cu lapte de cocos de pe iherb, iar tonerul a fost unul din gama Skin Balancing de la Paula's Choice). L-am aplicat doar în zona de sub ochi, deasupra gurii și puțin pe frunte și am așteptat aproximativ 10-15 minute înainte de hidratarea cu crema de seara (la acest capitol variez între două creme Paula's Choice: Moisture Boost Moisturizer și Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator).
Nu mă așteptam la o minune, însă fără să exagerez a doua zi pielea mea era mai netedă, mai strălucitoare, iar aspectul zonei din jurul ochilor părea îmbunătățit. Am continuat să folosesc produsul o dată pe săptămână până ce într-o zi am uitat de el. Eram mulțumită de el, dar nu aveam răbdare pt rutina specifică și l-am uitat pe etajeră (recunosc, adesea mă rezum doar la curățare și hidratare). Dar pentru ca mi-am amintit de el zilele trecute l-am folosit din nou și efectele sunt încă notabile.

Ingredientele ce fac acest produs atât de miraculos sunt (zoom in): 
Water, Dimethicone, Glycerin, Butylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Castor Isostearate Succinate, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone Crosspolymer, PEG-33, Polysorbate 20, Behenyl Alcohol, Retinol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Ceramide 2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Hexapeptide-12, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Lecithin, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Soy Protein, Sorbitan Laurate, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hydroxide, Tribehenin, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, PEG-100 Stearate, PEG-75 Shea Butter Glycerides, PPG-12/SMDI Copolymer, PEG-10 Phytosterol, PEG-8 Dimethicone, PEG-14, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polymethylsilsesquioxane, Magnesium Aluminum Silicate, Arachidyl Glucoside, Sclerotium Gum, Arachidyl Alcohol, Benzoic Acid, Carbomer, Phenoxyethanol.

Dacă vă tentează produsul se găsește acum și în Europa la 15e (iar pe site-ul din România e 70 de lei). După ce voi termina această mostră am în plan să testez alte produse, dar când le voi epuiza cred îmi voi lua acest tratament în varianta mare de 30 de ml. Spun "cred" deoarece nu îmi vine așa ușor să dau 60 de euro pe o cremă, chiar dacă e bună deoarece am prostul obicei sa uit de ele (și e important să folosesc astefel de produse până nu expiră).

Ce părere aveți despre tratamentul cu retinol de la Paula's Choice?

Pentru mai multe păreri despre acest produs vă recomand site-ul de review-uri Make up Alley (aici)

1 comment:

Adelina Radu said...

Buna ziua,

Numele meu este Catalina Dobrean si lucrez ca freelancer pentru agentia de media online Promo-Logic.

Urmaresc sa public pentru clientii nostri articole noi pe site-uri de calitate.

Aș dori să vă ofer o plată fixă pentru scrierea și publicarea unui articol pentru unul dintre clientii nostri pe

http://www.adelinaradu.ro/
Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.

Daca sunteti interesat va rog sa-mi spuneți și va voi oferi mai multe detalii. De
asemenea, dacă dețineți alte site-uri, vă rog să imi trimiteți
URL-urile lor, in vederea publicarii ulterioare a unui articol pe aceste
site-uri

Catalina Dobrean

Media Account Manager

Promo Logic Media
Service

catalina.dobrean@gmail.com

www.promo-logic.com