February 17, 2015

Un gel de duș cu amintiri: Palmolive Thermal Spa - review

Din nou am intrat într-o perioadă în care postez mai rar pe blog, deoarece din păcate nu prea am inspirație. Știu că unele blogărițe postează zilnic, însă îmi vine greu să găsesc idei originale și nu am vrut să vă plictisesc cu postări lipsite de esență sau cu diverse reclame, așa că am așteptat să găsesc un nou produs care să îmi stârnească pofta de a scrie. Din fericire, am găsit inspiraţia în aroma minunată a unui gel de duș Palmolive!

Zi de zi simțul nostru ofactiv are parte de nenumărate tentații de la simple mirosuri pe care le uităm imediat până la arome care rămân impregnate adânc în memoria noastră. Printre cele din a doua categorie regăsesc parfumul mamei, mirosul dulce al bunicii sau uneori chiar un simplu gel de duș ce m-a impresionat o dată, și care o dată "adulmencat" devine un declanșator de amintiri și sentimente. 

O situație similară ia naștere pentru mine atunci când simt aroma gelului de duș Palmolive Thermal Spa. Îmi amintesc că l-am folosit prima dată când eram clasa a 7 și mă aflam cu familia pe litoral. Fiind proaspăt lansat era un produs inovativ și tototdată mai scump în conparație cu gelurile de duș prezente pe piață la acea dată, așa că l-am folosit cu zgârcenie, iubindu-l din toți porii.

Acum, aproape 15 ani mai târziu, am redescoperit acest gel de duș pe rafturile unui magain din Ciprul de Nord și l-am cumpărat cu melancolie în suflet.

Cum se prezintă? Îmi place și acum acest gel de duș, dar mi-aș fi forit să aibă o consistență mai solidă, de "gel" deoarece produsul este lichid și îmi alunecă printre degete. Particulele ușor abrazive oferă o exfoliere ușoară ce asigură o curățare mai eficientă a pielii.

Preţ - Nu îmi amintesc exact cât am dat pe el în lire turceşti, însă pe internet l-am găsit la 14 lei recipientul de 500ml.

Voi aţi încercat acest gel de duş? Ce impresie v-a lăsat? Vi s-a întâmplat şi vouă ca aroma unui produs banal să vă trezească aminiri?

6 comments:

Adelina Radu said...

De mult nu am utilizat Palmolive, desi stiu ca imi placeau foarte mult cele orientale. Acum sunt axata pe produsele Yves Rocher.
Sa stii ca siu eu cate o data sunt in pana de idei de manichiuri. Se mai intampla.
Stiu ca esti pasionata de machiaje, poate o data imi explici si mie cum se aplica genele false. Nu de parca folosesc eu zilnic asa ceva. Dar voi merge la un bal mascat si doresc sa imi aplic gene false...am incercat, dar nicicum nu reusesc. Am cumparat 3 modele, dar nu reusesc sa le lipesc aproape de genele naturale si arata extrem de urat. Poti sa-mi dai niste idei, cum sa procedez?

Adelina Radu said...

Cred că l-am văzut și eu pe aici pe rafturi. Cred că o să0i dau o șansă, deși mie acest gelde duș în particular nu-mi trezește amintiri. Altele... da! Deci te înțeleg. :)

Adelina Radu said...

Found your blog recently and I’d like to say that I’m in love with it! Interesting
posts and beautiful photos!
I’ll be happy to see you in my blog!)

Diana Cloudlet

http://www.dianacloudlet.com/

Adelina Radu said...

Apreciez sprijinul tau si increderea, dar sunt varza la aplicat gene false. Mai folosesc si eu, insa rar si ma chinui ceva pana le aplic. Din scurta mea experienta cu genele daca am invatat ceva e ca e important sa ai un lipici de calitate - eu folosesc Ardell Duo.

Adelina Radu said...

cred ca l-am avut si eu! :)

Unknown said...

Îl caut în magazine dar nu îl găsesc