February 3, 2015

Born pretty mini haul - episodul 2

Vă vorbeam acum ceva vreme aici despre produsele pentru unghiuțe de la Born Pretty Store. Am reușit să testez câteva dintre ele de atunci, dar nu am reușit să le și surpind în poze. Ideea e că mi-au plăcut tare mult și am dorit să mai testez câte ceva, iar recent am primit produsele de mai jos.

Ce mi-am ales de această dată:
  • Și decorațiuni pentru unghii în formă de inimioară 


Ce spuneți de produsele alese de mine acum? Nu sunt multe, însă sunt drăguțe și abia ștept să le folosesc. Trebuie să vă mărturisesc că deși îmi plac mult acesoriile pentru nail art rareori am timpul și răbdarea necesară pentru a realiza manichiuri elaborate.

Voi ați folosit decorațiuni pentru unghii de la Born Pretty Store? Dacă vă tentează să vă cumpărați ceva de la ei vreau să știți că la prima comanda puteți folosi codul de reducere ADEK31 pentru a primi o reducere de 10% din totalul comenzii, iar transportul este gratuit (produsele ajung în aproximativ o lună).

Între atâtea strasuri, benzi, ștampile și decorațiuni care e produsul vostru favorit pentru nail art?

5 comments:

Adelina Radu said...

Foarte frumoase produsele alese. Sa le folosesti cu drag si sa ne arati si noua ce manichiuri vei realiza cu ele. Este unul din magazinele mele preferate. In momentul de fata imi plac mult matritele lor de unghii. Astept si eu cateva comenzi de la ei si sper sa ajunga. Daca nu ar dura asa mult transportul, ar fi perfect.

Adelina Radu said...

Imi multumesc frumos!

Adelina Radu said...

Imi place mai ales placuta. Are modele foarte frumoase de stampilat. Abia astept sa iti vad si manichiurile facute cu ea! Cat despre inimioare, sunt perfecte pentru aceasta perioada!

Adelina Radu said...

Am folosit deja modelul cu pene, nu m-a incantat rezultatul, dar mai exersez. Din pacate, nu stiu ce ojă s-ar potrivi la baza inimioarelor, ai vre-o sugestie?

Adelina Radu said...

Orice oja poti folosii la baza, conteaza sa o sigilezi inimioarele cat mai bine cu un top coat. Sa nu folosesti lipici de unghii in nici un caz ca vor fi extrem de greu de indepartat. Oricum aceste tipuri de decoratiuni nu rezista foarte mult pe unghii naturale, sunt concepute pe unghii acrylice sau gel. Sunt curioasa cum vor arata pe unghiile tale.