January 27, 2015

Review - Cleanser Alba Botanica, Coconut Milk

De o bună bucată de vreme folosesc un cleanser de la Alba Botanica, cu lapte de cocos. L-am cumpărat (bineînțeles) de pe Iherb atrasă de ingredientele prietenoase. Dacă doriți să știți mai multe despre acestea și despre modul în care îmi aleg produsele pentru curățarea tenului de pe Iherb puteți citi aici o postare mai veche.

Cleanserul mi-a dat emoții la primele utilizări deoarece credeam că un conținut ridicat de ulei de cocos îmi va ridica probleme. Nu insinuez că uleiul de cocos ar fi nociv, ba chiar din contră, însă ultimele produse folosite pe bază de uleiuri nu mi s-au potrivit. Din fericire, nu a fost și cazul cleanserului Alba Botanica acesta curățând delicat făra să usuce - ceea ce pentru mine e un mare plus.

Nu sunt multe de povestit despre acest produs pentru curățarea feței, este un cleanser delicat cu pielea și eficient despre care veți auzi numai de bine chiar și pe siteurile de specialitate precum Beautypedia (unde e cotat "good") sau MakeUpAlley (nota 3.8 din 5). 

Dacă vă place parfumul cocosului veți avea bucuria să îi resimțiți aroma când veți utiliza acest cleanser. Prețul său normal este de 10,36$ (pt. 235 ml) se poate cumpăra de aici și deși puteți găsi produse mai ieftine, eu cred că acest cleanser merită încercat. 

Voi e spuneți? L-ați testa?

!!! Atenție - până miercuri seara îl puteți cumpăra cu doar 8,29$ deoarece este o promoție de 20% la toate produsele Alba Botanica și multe altele. Mai multe produse aflate în promoție puteți găsi aici.

Pentru cele aflate la prima comandă Iherb vă invit să folosiți codul meu de referral ADU995 ce vă oferă o reducere de 10$ la prima comandă (vezi imaginea din dreapta).


2 comments:

Adelina Radu said...

Suna bine descrierea ta si si imi place mult parfumul de cocos.

Adelina Radu said...

Ma bucur... nu e foarte puternic parfumul, precum cel natural al uleiului de cocos.