December 12, 2014

Iherb - Haul and new order

Bună fetelor! 

Cum sunteți? Vă sunt datoare de ceva vreme cu câteva haul-uri Iherb! Luna trecută vă povesteam că aștept o comandă de la iherb.com și numa' nu venea. Ei bine, dupa două luni și ceva de așteptare mi-a sosit și coletul cu bunătăți! Nu speram să îl mai văd o dată, dar se pare că norocul mi-a surâs în cele din urmă. Ce am primit în colet?
O vopsea de păr cu Henna de la Herbatint în nuanța 7D Golden Blonde
O pastă de dinți Jason Natural varianta Sea Fresh. Folosesc pasta de dinți de la Jason Naturals de aproape doi ani și nu am de gând să renunț la ea. Am mai încercat și alte produse  similare pentru igiena orală de la Now sau Himalaya, dar pastele de dinți de la Jason sunt în continuare favoritele mele (dacă ați încercat vre-o pastă de dinți de pe iherb, dar nu v-a placut aroma sa vă recomand să alegeți această variantă deoarece aroma sa e asemănătoare cu cea a produselor din comerț)
Făină de migdale de la Now Foods – pentru macrons. Am mai făcut până acum macarons, dar mi-am măcinat singură migdalele, dar a fost o mare bătaie de cap și prefer să cumpăr făină gata măcinată. 
Condimente pentru Butter Chicken, rețeta mea favorită din bucătăria indiană. Trebuie să recunosc că am încercat foarte multe mixuri de condimente pentru a reuși să reproduc gustul autentic de Butter Chicken (Murgh Makhani), dar pe acestea încă nu le-am testat deoarece săptămâna trecută am reușit să fac singură (fără nici un mix gata preparat) un Murgh Makhani excelent. Dacă suntețio curioase scrieți-mi și voi face rețeta și pentru voi!

Totodată încântată de faptul că mi-a ajuns comanda și de faptul că în săptămâna respectivă era 20% reducere la unele lucrușoare pe care pusesem ochii de ceva vreme, am mai pus o comandă! Iar pentru că acum postez nu târziu, ci foarte târziu... mi-a și ajuns ce-l de-al doilea colet. Mi-am ales de această dată:
Un fond de ten Physician's Formula: Spotless. Acest produs ce vine însoțit de o pensulă pentru aplicarea sa este foarte popular în rândul vloggerițelor de pe Youtube. Dacă doriți să vedeți toate prdusele din gama click aiciPrețul fondului de tena fost de $11.48 ($14.35)
Din aceeași gamă am ales și „Airbrushing Pressed Powder” cu FPS 30, un alt produs pe care îl ochisem de ceva vreme. Preț: $13.39 $10.71;
De la Andalou Naturals, o altă gamă aflată la promoție săptămâna aceasta am ales masca cu acid glicolic “Pumpkin Honey”. Prețul acesteia a fost de $9.57 ($11.97).
Și pentru că nu se putea să nu aleg și ceva bun, am pus în coș și un unt de cocos cu cacao de la Artisana, un mixt care intenționez să îl folosesc la micul dejun pe clătite sau în ciocolată caldă.
Iar pe final am adugat și un ceai, deoarece. trebuie să recunosc, mi-a fost greu să rezist unui cu numele de "Chocolate Hazelnut". Ceaiul m-a costat $2.55 ($3.19) și sper să fie bun!

După cum vedeți, nu am reușit să realizez poze, însă pregătesc un haul video pentru a vă vorbi mai multe despre produsele de mai sus. Vă tentează ideea?

Voi ce v-ați mai cumpărat de pe Iherb?

4 comments:

Adelina Radu said...

sa le folosesti sanatoasa, tot e bine ca au ajuns intregi, chiar si cu intarziere, mie tocmai ce mi-a ajuns unul- tot cu intarziere, dar unul dintre produse a fost schimbat de ei:((

Adelina Radu said...

Ce de bunatati. Sa sti ca eu nu am comandat niciodata de la iHerb, desi ma tenteaza de foarte multa vreme.

Adelina Radu said...

Serios Andrea? Chiar merita, dar prin varianta de transport ieftina, sa nu platesti taxe. Acum nu iti recomand, in perioada asta sunt ft aglomerati, dar din ianuarie sa vanezi reducerile, au multe alimente sanatoase si cosmetice bune si ieftine.

Adelina Radu said...

Multumesc Anca! Ce s-a intamplat cu acel produs? Cum adica l-au schimbat? Daca nu iti convine sa le scrii ca iti fac refund!